Adsense

Isnin, 16 April 2012

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti


Gambar Khairul Fahmi Putus Cinta dengan Dahlia Teck

Posted: 16 Apr 2012 01:28 AM PDT


Nampaknya Khairul Fahmi bukan sahaja popular dengan gelaran penjaga gol terbaik negara malah dia juga salah seorang selebriti yang semakin hangat dengan isu isu percintaannya, pelbagai anasir anasir gossip liar dan nyata telah tersebar di dunia internet, kini isu hangat terbaru berkenaan Khairul Fahmi telah membuat pengakuan sendiri bahawa Dahlia Teck bukan cinta sehidup semati Khairul, Apakah puncanya masih menjadi tanda tanya.

Rata - rata selepas pengakuan tersebut, sudah semestinya penjaga gol ini akan menangkas bola bola wanita yang akan menderu kearahnya sehingga menjaringkan gol maksudnya cuba memikat khairul fahmi sehingga ke jinjang pelamin dan sekali gus sehidup semati.

Perkembangan terbaru penjaga gol pasukan bola sepak Malaysia ini ialah beliau terpilih untuk bergelar jurucakap atau model untuk wangian terbaru keluaran SimplySiti, milik Siti Nurhaliza.

Wah selepas ini penjaga gol Negara ini telah menjadi atlit, selebriti dan Model adakah selepas ini bakal menjadi penyanyi nombor satu malaysia. Dengar cerita Khairul Fahminya suara pun mantap benarkah?


Terkini khabarnya bertambah kencang kerana penulis akaun Twitter @MahsiH2 turut mendakwa yang Khairul Fahmi Che Mat mempunyai kekasih baru senegeri (Kelantan) bernama 'Leuniey Natasha'.

Juga mengatakan, kekasih baru Khairul didakwa baru sahaja bertunang beberapa minggu lalu tetapi minta putus tunang disebabkan 'tergilakan' Khairul.

Lihat sedutan Twitternya, Adakah ini Benar? Jom kita renungkan?

Neelofa Terima Tawaran Sex dan Kemewahan Dari VIP?

Posted: 15 Apr 2012 06:25 PM PDT

Pengakuan dari artis Malaysia yang cukup hot dan pupular pada ketika ini, disana sini heboh menceritakan kecantikan neelofa iaitu Pelakon dan pengacara wanita popular, Noor Neelofa Mohd Noor sama juga seperti artis-artis lain yang tidak terlepas dari sebarang peluang untuk didekati oleh ramai pihak termasuklah dari golongan ternama yang bergelar Datuk mahupun Tan Sri.

Neelofa sendiri mengakui dirinya senantiasa dihidu dan diperhatikan dan setiap golongan VIP itu akan mencuba pelbagai cara dan kaedah untuk cuba mendekati dirinya malah dapat mendampinginya.

Malah, wanita cantik itu juga turut pernah ditawarkan dengan pulangan kemewahan dan peluang perniagaan sekiranya bersetuju menjadi teman 'rapat' golongan tersebut dan ada kemungkinan menyediakan hidangan sex sebagai balasan.

Di bawah ialah ulasan daripada Neelofa di dalam petikan Metro :-

Siapa yang mahu perkara sebegini (gangguan seksual) berlaku dalam industri seni negara. Namun, itulah hakikatnya dan ia berlaku sejak dulu lagi. Saya banyak melalui pengalaman dan diganggu secara peribadi oleh golongan VIP daripada seseorang bergelar Datuk sehinggalah Tan Sri.

Mereka ada pelbagai cara untuk mendekatkan diri dengan saya – ada yang tawarkan kemewahan dengan memberikan peluang perniagaan, ada juga yang mahu memberikan wang. Ada juga yang menghubungi semata-mata untuk mengajak saya keluar makan.

Bayangkan, mereka sanggup memberikan saya peluang perniagaan serta wang tetapi saya percaya mereka tidak ikhlas dan ada maksud tersirat di sebaliknya. Tidak perlu saya jelaskan siapa mereka, cuma yang boleh saya beritahu, mereka bukan orang biasa tetapi dalam golongan elit.

Begitupun, saya ada pendirian dan tak mahu terjebak dengan perkara negatif begini. Malaysia ini kecil, apa lagi Kuala Lumpur, lambat laun orang akan tahu apa yang kita lakukan, lebih-lebih jika bergelar artis, kisah peribadi bukan rahsia.

Untuk jangka masa panjang, saya tidak mahu perkara sebegitu merosakkan reputasi dan imej saya. Biasanya jika berdepan dengan situasi sebegini, saya ada cara untuk memberi maklum balas dan reaksi. Saya tolak secara berhemah, sama ada menghubungi melalui telefon atau melalui khidmat SMS.

Bila ada Datuk atau Tan Sri pelawa ajak makan, saya akan jawab apa yang sepatutnya. Saya tidak pandai hendak bermanja-manja menjawab panggilan merka. Pernah juga apabila bersua dan bertentang mata, VIP mempelawa saya untuk meraikan majlis tertentu. Tidak ada masalah untuk saya penuhi permintaan itu, tetapi saya hanya akan pergi jika ada kenalan saya.

Selepas majlis selesai, saya tidak akan terima apa-apa ajakan lain, walaupun sekadar nak minum kopi bersama. Namun, pada masa yang sama saya juga tidak mahu mereka sakit hati hingga menimbulkan rasa benci apabila menolak pelawaan mereka. Saya bimbang nanti mereka boleh bertindak lebih buruk. Macam-macam yang mereka boleh lakukan.

Setakat ini belum ada berani pergunakan saya atau ajak sehingga ke bilik tidur. Ada rakan artis yang berdepan pengalaman sebegitu. Mungkin kerana karekter saya juga. Mereka (golongan VIP) mungkin cuba dekati artis yang mereka temui di kelab malam, saya pula tidak ke kelab malam, apatah lagi minum arak.

Saya juga tidak akan keluar bersendirian, sebaliknya sentiasa bersama orang yang rapat dengan saya (terutama keluarga). Nak jumpa sesiapa pun, saya tidak keluar sendiri, pasti ada orang temankan saya. Itu isyarat saya bukan jenis mudah didekati, apatah lagi hendak mengajak saya keluar bersendirian.


Pengakuan Neelofa lagi untuk jangka masa panjang, saya tidak mahu perkara sebegitu merosakkan reputasi dan imej saya. Biasanya jika berdepan dengan situasi begini, saya ada cara untuk memberi maklum balas dan reaksi. Saya tolak secara berhemah, sama ada menghubungi melalui telefon atau melalui khidmat SMS," katanya.