Adsense

Khamis, 1 Disember 2011

Celebrity News

Celebrity News


Hattan Tegur Wartawan Zubir Kerana Salah Cerita

Posted: 01 Dec 2011 04:06 PM PSTAcap kali ZoOm terdengar dan terbaca mengenai komen artis atau penulis blog mengenai wartawan bernama Zubir. JIka sebelum ini ada diantara wartawan yang di ugut kerana berita yang mereka sensasikan untuk pengetahuan umum (Masyarakat). 

Kini Zubir sekali lagi dihentam oleh abang Hattan kita dek kerana cerita yang tidak sepatutnya digembar gemburkan serta mengaibkan beliau bersama isteri. Dan untuk pengetahuan anda diluar sana berikut "Statement" yang abang Hattan kita bagi tau dekat wartawan :


"Kau jangan tanya salah soalan, aku sekarang memang tengah panas orang tulis macam macam cerita," ujar Hattan membuka perbualan.
Lantas ligat bagai lipas kudung otak kami mengatur kembali soalan yang ingin kami ajukan berkaitan gossip negatif yang melanda rumahtangga Hattan & isteri, Farah.
Dan, Hattan menjawab penuh tenang, "Aku tengah drive ke KLIA untuk jemput isteri aku balik dari Hong Kong — memang tiada isu dan kau ada baca tulisan Zubir Berita Harian?"
"Dia tulis aku ceraikan isteri aku dengan talak tiga — suka hati dia — walaupun tidak menyebut nama aku, tetapi aku tahu dia tujukan pada aku," Hattan membuka bicara tentang Zubir.
Hattan juga berkata yang wartawan kontroversi tersebut ada menulis tentang diri'nya yang sekali lagi tidak di'undang ke majlis perkahwinan Hattan & Farah.
"Aku tidak panggil dia seorang sahaja — wartawan lain semua aku beritahu — dia siapa lagi pun, bukan Anuar Zain, sudahlah gemuk pendek ada hati mahu di'sanjung sanjung. Kau tulis apa aku cakap," ujar Hattan lagi.
Majlis perkahwinan adalah majlis peribadi pada hemat kami, jika sudah tidak ada yang menjemput, jangan pula tulis di'akhbar berkecil hati. Boleh makan diri.

Info : Forum Cari 


ZoOM : APa Kata Anda ?
Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !! i