Adsense

Selasa, 27 September 2011

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Filem Libas

Posted: 26 Sep 2011 04:42 PM PDT

Artis Malaysia filem  | 27 September, 2011

libas posterSinopsis Libas:- Adnan Saladin seorang pakar Libasan dalam permainan sepak takraw (Libas). Dia di gelar sebagai raja libas Malaysia. Kehebatan libasan Raja Libas sangat digeruni pasukan lawan terutamanya dari pasukan Siam (Thailand). Kecederaan berlaku mengakibatkan tekong Malaysia (Dali) parah apabila Libas gagal menampan libasan kuat AK Nangkhon lalu terkena dadanya. Akibatnya Malaysia tumpas kepada Thailand untuk kali kedua berturut-turut. Jurulatih dan rakan sepasukan, Megat turut menyalahkan Adnan Saladin kerana kekalahan itu sehingga Jurulatih sanggup memutuskan pertunangan Adnan Saladin dengan anaknya, Ratna.

Raja Libas resah apabila diketahui Mr. Wilson menawarkan perlawanan Libas lebih awal dari selalunya untuk mendapatkan bola warisan yang mempunyai nilai sejarah dan kuasa mistikal. Tawaran lumayan diberikan kepada pasukan Thailand demi mendapatkan bola warisan tersebut yang berada pada Raja Libas. Raja Libas berfikir siapa yang harus dia ambil sebagai pemain bagi mengekang kehebatan pemain Thailand. Akhirnya Raja Libas dapat menemui pemain baru dan mengumpulkan regu pasukan yang terdiri daripada Megat (pemain lama), Hamadi dan Kumok yang merupakan taruhan Libas untuk menentang Thailand nanti… Diperlawanan akhir, pasukan Malaysia teruk dibelasah oleh pasukan Thailand. Mampukah Raja Libas mempertahankan maruah negara. Nantikan kesudahannya…

Tajuk Filem:
Libas

Pengarah:
Jurey Latiff Rosli

Penerbit:
MDAG Marketing Sdn. Bhd

Dipawagam:
29 September 2011

Pelakon Libas:
Rosyam Nor
Scha
Johan Raja Lawak
Beego
Mohd Fadzly bin Kamarulzaman
Mohd. Razib
Z.Zamrie
Taiyuddin Bakar
Adam Corrie
Yank Kassim
Sabri Yunus
Sathiya
Johan Abdullah

Trailer Libas:

Anda sudah menonton filem ini? Sila tinggalkan review di bahagian komen untuk panduan penonton yang lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pelancaran Album All Your Love Siti Nurhaliza

Posted: 26 Sep 2011 01:46 PM PDT

siti nurhalizaSetelah 15 tahun Dato Siti Nurhaliza berada didalam dunia muzik tanah air, akhirnya Dato Siti Nurhaliza berjaya juga melancarkan album Inggeris pertamanya yang berjudul "All Your Love" di Shooks, Starhill Gallery, petang semalam,.. Album terbaru Dato Siti Nurhaliza ni di terbitkan oleh What's Up Entertainment yang juga milik Adib Khalid, anak tiri Dato Siti Nurhaliza sendiri…

Album inggeris pertama Dato Siti Nurhaliza, 'All Your Love' ni turut menampilkan nama-nama hebat dalam industri muzik antarabangsa seperti Sean Kingston, Bryan B, Richard Furch, Eddie Schreyer dan ramai lagi… Album 'All Your Love' dengarnya sudah terjual hampir 3,000 unit sejak ianya di pasaran pada 24 September yang lalu… Wah.. harap-harap lepas pelancaran album terbaru Dato Siti Nurhaliza ni makin banyak la albumnya terjual kan.. Bagi sesiapa yang belum beli lagi.. baik cepat-cepat dapatkan dipasaran sebelum sold out..

Apa-apa pun jom kita layan dulu video Dato Siti Nurhaliza menyanyikan lagu 'Falling In Love' dan 'Remember You' semasa pelancaran album 'All Your Love' ni semalam..

pelancaran album english pertama siti nurhaliza all your love

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...