Adsense

Selasa, 22 Februari 2011

OHBULAN!

OHBULAN!


(Exclusive!) Imran Ajmain Versi Remix Dilancarkan, Download Percuma.

Posted: 22 Feb 2011 03:44 PM PST

(Exclusive!) Imran Ajmain Versi Remix Dilancarkan, Download Percuma.


Sebuah lagi kempen yang dijalankan oleh penyanyi ternama, Imran Ajmain untuk mendekatkan lagi diri dengan peminatnya di seluruh tanah air. 'Hilang Punca' merupakan koleksi lagu-lagu Imran Ajmain, asalnya dari album kedua-nya "Punca Dan Tindakan" yang kini telah dapat sentuhan remix oleh beberapa produser berbeza dari Malaysia dan Singapura.

Lagu-lagu ini semua dibenarkan untuk dimuat-turun oleh orang ramai tanda terima kasih atas sokongan peminat kepada album keduanya. Kelainannya, setiap hari Imran Ajmain akan melancarkan sebuah lagu yang telah di-remix berdasarkan jadual-jadual yang telah ditetapkan. Kempen 8 hari ini telah pun bermula pada 22 Februari 2011 dan akan berakhir pada 1 Mac 2011.

Peminat lagu-lagu Imran boleh burn lagu-lagu tersebut dalam cd kompilasi, malah turut disediakan artwork high resolution supaya boleh dicetak dan dijadikan CD koleksi peribadi. Antara lagu yang akan dimuatkan dalam Projek Remix Imran Ajmain ialah seperti berikut :

  1. Selamat Ulang Tahun Sayang – Rafikoncept Remix – 22hb Feb 2011
  2. Selamat Ulang Tahun Sayang – Spacebar Remix – 23hb Feb 2011
  3. Yang Ku Perlu – Boonyi Remix – 24hb Feb 2011
  4. Jika Engkau Pergi – Acoustic – 25hb Feb 2011
  5. Jika Engkau Pergi – Saerah's Cut – 26hb Feb 2011
  6. Jika Engkau Pergi – Rafikoncept Remix – 27hb Feb 2011
  7. Perjalanan – Maxlane Remix – 28hb Feb 2011
  8. (Elysia) Tak Mungkin – Young Remix – 1hb Mac 2011

Paling menarik, Imran Ajmain turut menghasilkan sebuah lagu baru berjudul Yang Ku Perlu – Boonyi Remix. Kami baru dengar versi asal, itu pun sudah meremang bulu roma. Belum lagi dengar versi remix, sure fuh!

Lirik lagu ciptaan Shah Shamshiri ini pernah menjadi lagu tema telemovie yang berjudul Siti Tivi. Lagu ini mengandungi sample lagu "Budi Setahun Intan Segunung" Nyanyian Ahmad Jais berduet bersama Kartina Dahari.

Ikuti Projek Remix Imran Ajmain bermula hari ini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

(Gambar) Liyana Jasmay Covergirl Cosmopolitan Edisi Mac 2011

Posted: 22 Feb 2011 11:35 AM PST

Seperti satu hobi pula, kami kerap memaparkan artikel mengenai selebriti itu, selebriti ini yang menjadi gadis penghias untuk sesebuah majalah.

Untuk edisi Mac 2011, Liyana Jasmay telah dipilih sebagai covergirl oleh majalah Cosmopolitan. Kali ini, Liyana Jasmay berkongsi cerita mengenai kisah cinta. Ehem, menakluki dunia dan cinta si dia. Siapakah si dia tersebut?

Dalam keluaran sebuah akhbar minggu lepas, Aizat dikatakan telah menemui pengganti Liyana Jasmay dan kelihatan berpegang tangan ketika hadir di sebuah konsert. Nampaknya, aktres Liyana Jasmay turut tidak ketinggalan untuk menayang kekasih baru. Cold war, isn't it?

Dapatkan majalah Cosmopolitan terbaru, banyak cerita yang menarik dipaparkan dalam edisi Mac. Kami tertarik dengan artikel Tak Ada Bajet – Panduan Kekal Hebat Walau Poket Kering. Huh, memang padan dengan perangai kami. Biar papa, asalkan bergaya. Ha ha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.