Adsense

Selasa, 22 Februari 2011

aReaL&Celebrity

aReaL&Celebrity


Dituduh Perampas, Neelofa Beri Kenyataan.

Posted: 21 Feb 2011 10:20 PM PST

Salam Guys,Setelah Kecoh Diperkatakan Sebagai Perampas Kekasih Kepada Maria Farida,Shahz Jaszle, Hari Ini, Neelofa Telah Memberi Kenyataan Di mStar Bahawa Beliau Tidak Mempunyai Apa-apa Kaitan Dengan Shahz Jaszle Dan Mereka Hanya Mula Mengenali Semasa Sesi Penggambaran Filem Azura 2011 Arahan Aziz M.Osman..
Disebabkan Gosip Liar Yang Mengatakan Dia Orang Ketiga, Dia *Neelofa* Telah Beberapa Kali Menerima Panggilan Daripada Maria Farida.. Mm... Nampaknya, Puan Marida Ni Masih Ada Hati Ngan Si Shahz Lagi Kot.. Kalau Tak,Takkan Dia Dok Call Neelofa Bertanyakan Tentang XBF dia Kot... Yer Dark..?? Anyways, Congratz To Neelofa Kerana Berjawa Mencuri Hati Abang Aziz M.Osman Untuk Berlakon Dalam Filem Terbaru Filem Arahannya Yang Bertajuk Azura 2011..

PETALING JAYA: Pendatang baru, Neelofa Mohd Noor yang dikatakan sebagai orang ketiga punca perpisahan hubungan cinta antara pelakon Shahz Jaszle dan Maria Farida menjelaskan dihubungi aktres jelita tersebut.

Mengakui kurang senang dengan "gangguan" pelakon berkenaan, Neelofa berkata Maria Farida sering menghubunginya selepas dia pulang dari penggambaran filem Azura 2011 yang dilakukan di London dan Paris bulan lalu.

"Selepas pulang dari penggambaran filem Azura 2011 bulan lalu, dia (Maria Farida) beberapa kali menghubungi saya bertanyakan hal berkaitan saya dan Shahz.


"Saya sudah jelaskan perkara yang sebenar dan apa yang berlaku di sana. Mungkin dia nak tahu sama ada apa yang diceritakan oleh Shahz sama dengan cerita saya. Pada saya hubungan kami hanya kawan sahaja dan dia tidak perlu bimbang tentang perkara itu," katanya yang dihubungi mSTar Online.

Tambah Neelofa lagi, dia tidak pernah mengenali Shahz sebelum ini dan hanya bertemu kali pertama ketika penggambaran awal bulan Januari lalu.

"Saya terkejut apabila khabar angin tersebar yang saya bercinta dengan Shahz padahal di sana kami tidaklah rapat. Apa yang saya sedar wajah Shahz murung sejak di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) lagi.

"Ketika di sana dia buat hal sendiri dan nampak dia seperti ada masalah tapi ketika mula penggambaran dia boleh masuk dengan karakter Zack. Saya pula baru sahaja putus cinta dengan kekasih dan tidak pernah terfikir untuk bercinta dalam masa singkat ini," katanya yang memegang watak Azura. - mStar

P/s:Chomel Noolofa Bertudung..

Cameron Highlands, Jalan Cameron Highlands-Simpang Pulai, Kemalangan Bas, Kemalangan Jalan Raya, KM15 ,gambar kemalangan di Jalan Pekan Nenasi, gambar kemalangan di tali air, gambar kemalangan dipahang, Isu Semasa, kemalangan bas, kemalangan bas di Jalan Pekan Nenasi,rekod, pecah rekod, nuffnang, unique visitor nuffnang, innit nuffnang, bilangan pengunjung, absolute unique visitor, count unique visitor, php unique visitor, php visitor counter, unique user, unique visitor google, unique visitor statistics, unique visitor stats, unique visitor traffic, unique visitors, website visitors, analytics unique visitors, monthly unique visitors, unique visitors definition, website unique visitors,Proton inspira,facebook,ipad,Malaysia,benci bilang cinta,youtube,world cup 2010,yahoo,justin bieber,login facebook,fb,games,utusan online terkin,google,mudah.com.my,Selangor,mail,didi games,yahoo mail,fifa,you,maher zain,david villa,justin bieber,lionel messi,luna maya,ronaldhino,din beramboi,Fernando torres,lady gaga,kaka,hanis zalikha,cristiano ronaldo,lee min ho,van persie,adam lambert,iker casillas,siti nurhaliza,mesut ozil,paul tan,fabregas
Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.