Adsense

Selasa, 23 November 2010

OHBULAN!

OHBULAN!


Gambar Luar Biasa Mizz Nina & Noh Hujan Bertunang Oleh Joe Zakaria

Posted: 23 Nov 2010 09:22 PM PST

IMG 3924 455x682 Gambar Luar Biasa Mizz Nina & Noh Hujan Bertunang Oleh Joe Zakaria

Kami yakin, gambar tunang Mizz Nina & Noh Hujan sebelum ini standard dicopy-paste oleh media-media hiburan. Tak percaya, sila google.

Namun, kali ini kami paparkan hasil kerja kreatif jurugambar Joe Zakaria yang berpeluang mengambil gambar pertunangan Mizz Nina & Noh Hujan dalam keadaan spontan, 100% lain daripada yang ada di media hiburan.

Kami difahamkan, Joe Zakaria sudah berkecimpung dalam bidang fotografi sejak tahun 2007, pernah diberi kepercayaan untuk cover majlis Sultanah Selangor, Merdeka Raksasa. Selain itu, beliau turut menjadi jurufoto rasmi untuk album pertama penyanyi Aizat satu ketika dahulu.

Enjoice 5 keping gambar luar biasa Mizz Nina & Noh Hujan bertunang, halakan kursor anda ke Joe Zakaria dan ucapkan hi kepada beliau.

Noh10 455x3031 Gambar Luar Biasa Mizz Nina & Noh Hujan Bertunang Oleh Joe Zakaria

IMG 3739 455x303 Gambar Luar Biasa Mizz Nina & Noh Hujan Bertunang Oleh Joe Zakaria

Noh8 455x303 Gambar Luar Biasa Mizz Nina & Noh Hujan Bertunang Oleh Joe Zakaria

Noh9 455x351 Gambar Luar Biasa Mizz Nina & Noh Hujan Bertunang Oleh Joe Zakaria

IMG 42151 455x682 Gambar Luar Biasa Mizz Nina & Noh Hujan Bertunang Oleh Joe Zakaria

pixel Gambar Luar Biasa Mizz Nina & Noh Hujan Bertunang Oleh Joe Zakaria
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

(Gossip) Pengarah Lagenda Budak Setan Lupa Bayar Tenaga Penyunting Drama?

Posted: 23 Nov 2010 08:53 PM PST

images2 (Gossip) Pengarah Lagenda Budak Setan Lupa Bayar Tenaga Penyunting Drama?Sedikit cerita tidak sedap di'dengar berkenaan filem Lagenda Budak Setan yang baru memenangi Breakthrough Local Feature Award, di Shout! Awards 2010.

Tarantella Picture & Sharad Sharan, pihak yang bertanggungjawab membawa Lagenda Budak Setan ke layar perak dikatakan berhutang & tak bayar penyunting video drama bersiri Lagenda Budak Setan, kerana kesuntukan wang. Namun dalam pada masa yang sama, mereka tidak beragak-agak untuk membelanjakan wang tersebut untuk meraikan kemenangan dengan membuat majlis makan-makan.

Menurut sumber, pihak produksi kerap berbelit-belit dalam isu pembayaran yang bukan sedikit tempoh masa'nya, lebih dari sebulan dua. Penyunting drama tidak berpuas hati, sepatut'nya pihak produksi lebih mengutamakan pembayaran wang perkhidmatan mereka, daripada berbelanja tidak tentu pasal.

Ini bukan cerita kosong, sumber menghantar screenshot perbualan sebagai bukti untuk anda nilaikan. Adakah pihak produksi Lagenda Budak Setan sudah bersedia menjawab gossip ini?

LBS tak bayar penyunting (Gossip) Pengarah Lagenda Budak Setan Lupa Bayar Tenaga Penyunting Drama?

pixel (Gossip) Pengarah Lagenda Budak Setan Lupa Bayar Tenaga Penyunting Drama?
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.