Adsense

Isnin, 5 Julai 2010

Jomss Layansss!!

Jomss Layansss!!


Gambar Ruhilla Roslan, Anak Normala Samsudin

Posted: 05 Jul 2010 01:08 PM PDT


Kemana tumpahnya kuah kalu tidak ke nasik, bagaimana acuan begitulah kuihnya, rasanya peribahasa ini memang tepat untuk mengambarkan kecantikan anak perempuan Normala Samsudin iaitu Ruhilla Roslan. Bagaimana cantiknya Normala begitulah cantik anaknya, Ruhilla.

Difahamkan Ruhilla Roslan baru berusia 18 tahun (30 mac 1992) dan masih belajar di Kolej Tunku Kursiah (TKC). hmmm...  Nak kena beli majalah Nona bulan ni la nampaknya. :psumber gambar : www.bloghanz.com


p/s : Anda sudah sertai ManggaAds ? Media pengiklanan paling masyuk untuk para blogger seperti anda. Jomss sertais sekarang. Memang Layansss...

Gambar Kekasih Baru Radhi OAG ?

Posted: 05 Jul 2010 12:58 PM PDT

Belum pun sebulan selepas kes perceraian Radhi OAG selesai di mahkamah baru-baru ini, kini Radhi OAG tampil dengan seorang perempuan bernama Nur Shahira Ayu, seorang gadis lepasan sekolah. Kami tidak mengetahui adakah Nur Shahira merupakan kekasih Radhi atau sekadar teman tapi mesra. Radhi OAG sendiri pun tidak mengeluarkan sebarang kenyataan.p/s : Anda sudah sertai ManggaAds ? Media pengiklanan paling masyuk untuk para blogger seperti anda. Jomss sertais sekarang. Memang Layansss...

Arja Lee Berbogel Dalam ... Dalam Botol

Posted: 05 Jul 2010 12:29 PM PDT


Dari dulu hingga sekarang filem terbitan Raja Azmi tidak pernah terlepas dari kontroversi. Tapi yang pasti kontroversi adalah salah satu cara untuk mempromosikan sesuatu dengan cepat.

Filem terbaru Raja Azmi, ... Dalam Botol bakal ditayangkan tidak lama lagi. Seperti biasa, sesuatu yang kontroversi dan menarik orang ramai untuk ke panggung perlu dihebohkan sebelum filem ditayangkan agar orang ramai tidak sabar untuk menontonnya. Kali nie Arja Lee atau Azharudin Ramli membuat pengakuan berani mati dengan mengaku yang dia berbogel dalam satu babak dalam filem ... Dalam Botol.

"Saya yang bersetuju untuk berbogel tetapi jangan terkejut anda semua tidak nampak "anu" saya kerana saya sudah "menyembunyikannya"," katanya dalam akhbar itu.

Kami tidak pasti adakah Arja Lee benar-benar berbogel atau sekadar membuat kenyataan bikin panas. Kami rasa Arja Lee tidak berbogel jika mengambil kira kenyataan dari Raja Azmi yang menerbitkan filem ini dengan niat dakwah.

Sementara itu penerbit filem berkenaan Raja Azmi berkata, niatnya menerbitkan filem itu adalah untuk berdakwah kerana ...Dalam Botol memberi mesej yang baik kepada penonton berdasarkan kepada kisah benar seseorang yang diadaptasikan dalam bentuk filem.

sumber : mStar Online

p/s : Anda sudah sertai ManggaAds ? Media pengiklanan paling masyuk untuk para blogger seperti anda. Jomss sertais sekarang. Memang Layansss...