Adsense

Khamis, 24 Mei 2012

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Gambar Nora Danish Seksi di bali tersebar?

Posted: 24 May 2012 01:11 AM PDT

Gambar Nora Danish Seksi di bali
Hari ini kita dikejutkan dengan penyebaran gambar yang menyerupai nora danish yang dikatakan mabuk di sebuah kelab malam sehingga terbaring menampakan seluar dalamnya.. Ramai yang membuat spekulasi yang artis ni masih lagi bersosial keterlaluan walaupun baru sahaja pulang daripada mengerjakan umrah.. Hakikatnya semua gosip itu nyata salah dan mungkin ianya kerja orang yang ingin menjatuhkan Nora Danish..

Melalui satu sumber dari mana gambar itu diambil, Gambar itu adalah gambar ketika Nora Danish bercuti di Bali bersama bekas keluarga iparnya.. Dan gambar itu bukan lah di kelab malam serta diambil sebelum Nora Danish mengerjakan umrah baru-baru ini.. Jadi ternyata la gosip Nora Danish mabuk di salah satu kelab malam itu salah dan jauh meleset..

MyGosip juga yakin yang Nora Danish memakai seluar pendek ketika bercuti di Bali dan bukanya skirt pendek sehingga menampakan seluar dalamnya.. Jadi MyGosip rasa tak salah jika Nora Danish nak baring berehat setelah penat seharian berjalan-jalan di Bali.. cuma seluar yang dipakai agak pendek.. Apa-apa pun sama-sama la kita tunggu kenyataan rasmi daripada Nora Danish sendiri mengenai gosip ini..

Gambar Nora Danish Seksi di bali