Adsense

Sabtu, 3 Mac 2012

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti


Aksi Bertudung Tapi Seksi

Posted: 03 Mar 2012 09:01 AM PST

Sebut pasal bertudung, ramai wanita sekarang sudah menjadikan tudung adalah salah satu aset pakaian yang boleh menutup aurat sekali gus orang ramai memandang tinggi kepada wanita - wanita yang bertudung terutama kepada golongan umat islam.

Tetapi zaman sekarang, bertudung adalah satu fesyen yang begitu indah dan cukup mengkagumkan, terutama apabila golongan lelaki melihat wanita bertudung tetapi seksi.


Mari kita sama sama perdengarkan perbicaraan mengenai AKSI WANITA BERTUDUNG TETAPI SEKSI ..
Bagaimana anda juga bertudung dan seksi tak?

Seorang Jururawat Separuh Bogel Sewaktu Melakukan Demostrasi di Televisyen

Posted: 03 Mar 2012 08:33 AM PSTGempar!! Program Aturcara televisyen di Jepun, seorang Jururawat wanita cantik dan seksi telah separuh bertelanjang bagi melakukan demonstrasi cara dan teknik untuk memeriksa payudara. Tujuan Rancangan ini adalah mempromosikan cara yang betul untuk mengesan kanser payudara.

Menurut penutusan dari jururawat tersebut, perempuan yang mendapatkan menstruasi sebelum umur 12 tahun atau memiliki bayi sebelum umur 30 tahun bakal menerima risiko yang tinggi untuk terkena kanser payudara.

Kurt Westergaard Pelukis Kartun Hina Nabi Muhammad SAW Mati Terbakar Akibat Hina Agama Islam!

Posted: 03 Mar 2012 08:12 AM PST

Arab Saudi - Laporan Akhbar Arab telah mendakwa bahawa Kurt Westergaard, Kartunis Denmark, melukis karkatur watak Nabi Muhammad S.A.W telah meninggal dunia dalam kejadian kebakaran misteri.

Masih ingatkah kepada pelukis ini, yang menghina Nabi Muhammad S.A.W. Pelukis ini bernama Kurt Westergaad telah mendapat balasan daripada Allah S.W.T apabila lelaki ini terbakar di dalam api yang tidak tahu di mana api itu datang.Banyak cubaan untuk membunuh lelaki ini tetapi ramai yang mati ditembak oleh polis yang mengawal lelaki ini. Dengan kuasa Allah S.W.T, walaupun dijaga rapi oleh pihak polis. Api yang datang dari mana entah, membakar lelaki ini.


Pihak berkuasa Denmark telah cuba sedaya upaya mereka untuk menyembunyikan kematiannya, yang telah menemui sebarang petunjuk tentang bagaimana kebakaran berlaku dan mengapa hanya di dalam bilik di mana blasphemer Kurt tetap telah rosak.Siasatan awal menunjukkan bahawa kartunis, yang melakukan kekufuran dengan melukis karikatur menyenangkan Nabi (Peace menjadi Apabila Nya), telah menyediakan jaminan yang lengkap seperti yang beliau telah menerima banyak ancaman dari seluruh dunia selepas umat Islam telah marah kerana penerbitan yang berulang-ulang karikatur di akhbar Eropah.

Kurt Westergaard Pelukis Kartun Hina Nabi Muhammad SAW Mati Terbakar Akibat Hina Agama Islam! Kematiannya begitu Misteri..