Adsense

Sabtu, 7 Januari 2012

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Gambar Majlis Pertunangan Pelakon Puteri Chichi

Posted: 07 Jan 2012 05:39 PM PST

Tahniah buat pelakon Puteri Chichi yang telah bertunang baru-baru ini. Budiey nak siarkan dulu gambar-gambar yang dikirim sendiri oleh Puteri Chichi. Maaf, abang Budiey tak dapat hadir di majlis pertunangan Chichi. Terima kasih sebab sudi hantar gambar. Semua lawa-lawa. Semoga bahagia dan selamat mendirikan rumahtangga nanti ya.

PHOTOGRAPHER: PHOTOSIGNATURE, FAHMY AZIZ THE PHOTOGRAPHER & ADEQ TWOSHEY
VIDEOGRAPHER: BOBO PRODUCTION & SNIF SDN BHD
PELAMIN: OMBAK CREATIVE
PAKAIAN TUNANG : XEMA SUHAIMI
MAKE UP : CICI

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Puteri Chi Chi Bertunang

Tags:

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

 • Pelakon Zul Yahya Bertunang?
 • Gambar Romantik Fizow dan Puteri Fateen Dalam Drama Puteri Salju
 • Drama Puteri Salju Lakonan Puteri Fateen, Fizzow Omar
 • Gambar Puteri Sarah Liyana di Prebiu Media Lu Fikirlah Sendiri
 • Gambar Aksi Cium Puteri Sarah Liyana Aduh Saliha 18SX
 • Gambar Majlis Pertunangan Budiey Tersebar di Internet
 • Ning Baizura & Omar Sharif Bertunang
 • Gambar Eizlan Yusof & Vie Shanti di Majlis Puteri Aurora Beradu
 • Gambar Pertunangan Erra Fazira dan Engku Emran
 • Gambar Perkahwinan Puteri Sultan Brunei
 • Full content generated by Get Full RSS.

  Nabil Raja Lawak & Kencana Devi Jadi Penyampai Suria FM

  Posted: 07 Jan 2012 05:18 PM PST

  Kini Halim Othman mengendalikan Breakfast@Suria bersama Kencana Devi dan Nabil

  Pada hari ini, suspek yang selama ini mengancam Breakfast@Suria telah ditangkap! Kami sudah tahu siapakah yang sebenarnya menjadi onar dalam pencerobohan ini. Namun, segala-galanya akan terjawab!

  Selari dengan bermulanya tahun 2012 ini, Suria FM mahu maju setapak lagi dalam memberikan yang terbaik kepada para pendengar. Memasuki tahun ke 5, Suria FM terus unggul sebagai stesen radio berbahasa Melayu dengan peningkatan tertinggi jumlah pendengar selama 2 tahun berturut-turut.

  SURIA FM NABIL KENCANA

  Penyampai radio Suria FM, Halim Othman, tidak merasakan dirinya sebagai 'DJ senior' akan tergugat dengan kehadiran dua pelawak Nabil (Raja Lawak) dan Kencana Devi yang akan bersamanya mengendalikan segmen Breakfast@ Suria.

  Halim yang menjadi 'kapten' dalam segmen itu berkata, kehebatan dua penyampai baru berkenaan dalam berlawak memberikan satu cabaran buat dirinya dengan bakat masing-masing, segmen pagi tersebut akan menjadi lebih menarik.

  "Saya tidak berasa tergugat langsung dengan kehadiran mereka sebaliknya gembira kerana dapat mengendalikan segmen ini dengan dua orang yang berbakat besar.

  "Setakat ini saya suka dengan personaliti Nabil yang jelas di mana dia seorang yang jujur dan kelakar. Begitu juga dengan Kencana, dia hebat berkata-kata. Cuma saya harap apa yang dipersembahkan nanti seimbang," katanya.

  SURIA FM NABIL KENCANA

  Halim ditemui pada sidang akhbar program Seria FM 2012 serta memperkenalkan penyampai radio baru Nabil dan Kencana.

  Tambahnya, dia berharap Nabil dan Kencana dapat membezakan antara melawak di televisyen dan radio kerana impak sesebuah lawak yang dibuat begitu kuat kepada pendengar.

  "Dalam pada itu, tanggungjawab kami bukan sekadar membuat lawak setiap pagi tetapi memberi informasi berkaitan dengan hal-hal isu semasa.

  "Kiranya, saya membuka sesebuah topik lalu mereka yang akan kembangkan dengan bakat lawak yang dimiliki masing-masing," ujarnya

  Sementara itu, menurut Timbalan Ketua Pegawai Operasi Suria FM, Yusry Abu Samah berkata, pemilihan dua penyampai radio daripada pelawak bukan sekadar mengikut trend tetapi ia merupakan satu permintaan para pendengar yang inginkan komedi untuk segmen pagi.

  "Berdasarkan kajian yang dibuat oleh pihak kami, elemen komedi perlu ada dalam pengisian setiap segmen lebih-lebih lagi pada waktu pagi. Sebagai contoh, pendengar memerlukan lawak jenaka di saat mereka melalui kesesakan lalu lintas sepanjang perjalanan ke kerja.

  "Bagaimanapun, pihak kami tidak memberikan lawak-lawak kosong, sebaliknya ia akan diisi dengan hal isu-isu semasa," katanya. – via Mstar Online

  Terus menghidangkan yang terbaik untuk tahun ini, pelbagai program-program menarik telah disusun khas. Berkonsepkan ceria dan mengekalkan aliran muzik terbaik 90-an dan terbaharu, tahun 2012 pasti menjanjikan satu kelainan buat para pendengar. Dengan pertambahan barisan penyampai radio yang terbaharu, pembaharuan yang strategik akan meletakkan Suria FM ke tahap yang lebih kukuh. 2 penyampai baharu iaitu Nabil Raja Lawak dan Kencana Devi dipilih untuk menerajui pembaharuan 2012 ini untuk digandingkan bersama dengan Halim Othman untuk mengemudi segmen pagi di Suria FM.

  Untuk tahun 2012, segmen pagi menampilkan pelbagai pengisian yang berinformasi dan menghiburkan untuk halwa telinga pendengar. Segmen pagi ini akan keudara seawal jam 5 pagi hingga 10 pagi. Pada jam 10 pagi hingga 1 petang, Zizi dan Myra akan berganding bahu bagi menjayakan segmen mereka. Mengisi segmen 1 petang hingga 4 petang pula menyaksikan Bob Ringgo kembali beraksi pada waktu petang.

  Masih kekal diposisinya, Linda Onn terus menjalankan tugasnya dengan segmen seterusnya yang keudara pada jam 4 petang hingga 8 malam. Pada sebelah malamnya, Tyzo akan menemani para pendengar dengan celotehnya yang bermula jam 8 malam hingga 11 malam. Lewat jam 11 malam, DJ Lin mengambil tempat untuk meneruskan segmennya sehingga jam 2 pagi. Selain itu, beberapa perancangan promosi, ground event dan siri jelajah roadshow juga telah diaturkan bagi memastikan apa yang dirancang mencapai matlamat.

  Menurut Timbalan Ketua Pegawai Operasi Suria FM, selaku peneraju baru stesen radio ini, Yusry Abu Samah, "Saya yakin dengan segala pembaharuan ini akan membuahkan hasil kerana ia berdasarkan citarasa pendengar menerusi kaji selidik yang telah kami lakukan. Walaupun cabaran tahun ini getir, kami sudah bersedia dan amat menghargai sokongan dari pihak media, semua warga kerja Suria FM dan para pendengar yang sentiasa setia dengan kami".

  Segala pembaharuan ini akan mula keudara pada 9 Januari 2012. Dengarkan Suria FM untuk segala pembaharuan yang pastinya akan menceriakan hari anda.

  SURIA FM NABIL KENCANA

  SURIA FM NABIL KENCANA

  SURIA FM NABIL KENCANA

  SURIA FM NABIL KENCANA

  SURIA FM NABIL KENCANA

  SURIA FM NABIL KENCANA

  Tags:

  Click on the following buttons to share this article with your friends:

  Baca artikel lain yang berkaitan:

 • Gambar Kad Kahwin Nabil Raja Lawak
 • Video Persembahan Nabil di Final Maharaja Lawak Akhir
 • Siri Komedi HUA… HUA… HUA Lakonan Nabil Raja Lawak dan Saiful Apek
 • Gambar Hazama, Farhan & Leez AF @ Raja Lawak Final
 • Gambar Kekasih Nabil Raja Lawak
 • Gambar Mitsubishi Lancer Evolution 10 Milik Nabil Raja Lawak
 • Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008
 • Gambar Angah & Along Raja Lawak di ABPBH2010
 • Kekasih Irma Hasmie, Nabil Jadi Pengacara Pondok-Pondok, Studio Nabil
 • Jawapan Trivia: Nabil & Irma Hasmie Berpegangan Tangan di ASK2009
 • Full content generated by Get Full RSS.