Adsense

Khamis, 28 April 2011

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Gambar Que Haidar dan Linda Jasmine bersama arak

Posted: 27 Apr 2011 05:23 PM PDT

Que Haidar dan Linda JasmineBaru-baru ini kecoh mengenai gambar Que Haidar dan Linda Jasmine bergembira bersama rakan-rakan tersebar di internet.. Bukan bergembira itu yang menjadi masaalah, tetapi minuman keras dan rokok menjadi isu utama didalam gambar tu.. Seperti biasa, kita tak boleh la menunding terus jari kita ke arah mereka sambil berkata mereka mengambil minuman keras dan merokok.. Apa kata kita dengar dulu penjelasan daripada Que Haidar dan Linda Jasmine didalam harian Metro mengenai isu tu terlebih dahulu…

Que Haidar dan Linda Jasmine menegaskan yang mereka berdua tidak mengambil minuman keras tersebut dan Arak itu bukanlah kepunyaan mereka, mereka berdua berada disana hanya untuk meraikan majlis harijadi seorang kawan..

"Selepas dihubungi berkali-kali, kami singgah sebentar untuk meraikannya (sambutan hari jadi kawan mereka berdua). Namun terus terang kami tidak langsung menyentuh arak, manakala arak di atas meja itu adalah milik orang lain. Malah, rakan Linda turut mendapatkan nasi lemak selepas saya memberitahu nak makan makanan itu selain meminum air mineral"

Dan menurut Linda Jasmine pula mengenai isu rokok, mereka hanya memegangnya sahaja..

"Saya tak minum arak dan merokok langsung. Rokok itu orang lain punya, mungkin Que dan saya hanya memegangnya"

Kini Jelas la yang Que Haidar dan Linda Jasmine tidak mengambil minuman keras.. mereka berdua hanya menyambut hari jadi seorang kawan sahaja yang kebetulan mempunyai minuman keras diatas meja.. Apa-apa pun jom kita layan gambar Que Haidar dan Linda Jasmine yang mencetuskan kontroversi kat bawah ni…

gambar Que Haidar dan Linda Jasmine berhibur

Que Haidar dan Linda Jasmine bersama botol arak

gambar Que Haidar dan Linda Jasmine bersama arak

Que Haidar dan Linda Jasmine berparty

Que Haidar dan Linda Jasmine seksi


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Gambar dan Video di Majlis pertunangan Ashraf Muslim dan Dayana

Posted: 27 Apr 2011 04:15 PM PDT

ashraf muslim bertunangTahniah MyGosip ucapkan buat Ashraf Muslim yang telah selamat bertunang dengan kekasih plihan hatinya, Noor Dayana Hj Lokman pada 23 April 2011 yang lalu.. Majlis pertunangan Ashraf Muslim yang diadakan di rumah Dayana di Gombak itu berlangsung dengan penuh meriah.. Pada hari bersejarah tersebut, Ashraf Muslim dan Noor Dayana tampil begitu angun sekali dengan mengayakan baju rekaan Ezuwan Ismail..

Pihak Ashraf Muslim membawa 5 dulang hantaran dan dibalas sebanyak 7 dulang oleh pihak perempuan.. Mereka berdua merancang untuk bernikah pada tahun ini juga iaitu pada 1 Syawal dan akan diadakan di Mekah dan diikuti dengan majlis resepsi mereka di Malaysia..

MyGosip harap segala perancangan Ashraf Muslim dan Dayana berjalan dengan lancar hendaknya.. Tahniah sekali lagi dari MyGosip… Apa-apa pun jom kita layan video dan gambar-gambar semasa majlis pertunangan Ashraf Muslim dan Noor Dayana ni berlansung..


Video di majlis pertunangan Ashraf Muslim dan Dayana

dayana bertunang

gambar dayana bertunang

Ashraf Muslim bertunang

gambar Ashraf Muslim bertunang

Ashraf Muslim dan dayana bertunang

pertunangan Ashraf Muslim

pertunangan Ashraf Muslim dan dayana

dayana dan Ashraf Muslim bertunang

majlis pertunangan Ashraf Muslim

Ashraf Muslim dan dayana bertunang


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.