Adsense

Khamis, 20 Januari 2011

OHBULAN!

OHBULAN!


Yuna Bakal Lancar Produk Wangian Jenama Sendiri

Posted: 20 Jan 2011 09:54 PM PST

Gambar di atas merupakan rough design, reference atau teaser sahaja.

Yuna, nampaknya akan membuka satu lagi cabang perniagaan dengan mengeluarkan produk wangian berjenama sendiri. Mengekalkan trademark Yuna sebagai penjenamaan, penyanyi ini akan mengeluarkan dua versi wangian iaitu fruity candy & cool floral aqua-ish.

Menurut Yuna, produk wangian tersebut telah mendapat kolaborasi dengan sebuah jenama terkemuka & bakal dilancarkan ke pasaran dalam masa beberapa bulan lagi.

"Yang pink tu confirm bau garang sikit la. Fruity candy coconut-y. Sesuai utk korang yang Cute but Deadly! Yang turqoise tu cool floral aqua fresh,young.. Sesuai utk korang yang dorky. Tapi mysterious.. Cewah!" balas Yuna yang menerangkan ciri-ciri wangian tersebut.

Kami perasan, Yuna turut menggunakan judul lagu ciptaannya "Decorate" sebagai branding produknya. Ehem, mungkin Yuna ada perancangan untuk meletakkan judul Dan Sebenarnya di botol wangian tersebut? Kita nantikan sahaja. Kredit berita Selebritweets.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

(Gambar) Ayu Raudhah Di Malam Berinai Bersama Zaquan – Piccalasso

Posted: 20 Jan 2011 08:36 PM PST

Kredit penuh gambar/video tanpa prejudis : Piccalasso

Ayu Raudhah di malam berinai mengekalkan sisi anggunnya sebagai bakal isteri kepada pemain bola sepak negara, Zaquan Adha. Ayu Raudhah yang juga adik kepada aktres Rozita Che Wan akan melangsungkan majlis pernikahannya bersama Zaquan Adha di Alor Setar, Kedah, hari ini.

Sebuah video di belakang tabir persiapan perkahwinan Zaquan Adha & Ayu Raudhah menyusuli anda selepas ini. Rejoice!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.