Adsense

Khamis, 20 Januari 2011

- Blog Hanz -

- Blog Hanz -


PROJEK RAHSIA PROTON!!!! Saga AWD

Posted: 19 Jan 2011 11:48 PM PST

Datin Paduka Umie Aida, suami main badminton

Posted: 19 Jan 2011 11:44 PM PSTSukan memang penting untuk kesihatan tubuh badan bagi mereka yang inginkan badan cergas dan sihat. Sukan juga boleh mengeratkan hubungan suami isteri dan mengelakkan stress yang boleh berlaku. Itulah dia Datin Paduka Umie Aida dan Datuk Paduka K yang baru-baru ini tengah syok habis main badminton bersama-sama. Dah tanda 'best' tu, agaknya lebih best daripada shopping lah tu. Lagi romantis, Umie dan suami berpakaian serba merah, sampai raket pun merah juga. satu pencapaian yang baik bagi Umie, kasih sayang yang kuat. hihi..

Gambar koleksi kasut Siti Nurhaliza

Posted: 19 Jan 2011 11:42 PM PSTJarang kita dapat melihat koleksi kasut sesetengah artis, mungkin ada yang menyimpan berpuluh-puluh pasang kasut. Makin dia terkenal, makin itulah perlu perubahan setiap kali muncul dari segi semua aspek. Untuk kelihatan terkini dan berktrampilan. Dato' Siti tidak kurang hebatnya, kasut miliknya mula ditayangkan kepada umum. Mestilah semua kasut yang berjenama, harga pun mahu beratus-ratus Ringgit juga sepasang, mungkin sampai ketahap ribuan Ringgit. Soal harga, Dato' Siti Nurhaliza memang mampu punya, yang penting kepuasan tu tetap ada. Kalau lelong, mesti berebut oO.

dari kiri (clockwise) silver Stuart Weitzman, peep toe Stuart Weitzman,Gucci & Bernard Chandran
Gucci


bernard

Kenapa mesti nikah di thailand?

Posted: 19 Jan 2011 11:41 PM PSTPenyanyi dan pelakon wanita yang juga bekas isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan yang terkenal di zaman 90-an dulu, Haleeda dikesan sudah bernikah di negara jiran dengan seorang pelakon yang pernah membintangi beberapa filem termasuk Sembilu.

Sumber itu berkata, berikutan penafian yang dibuat pelakon itu, pihak jabatan agama sudah bersiap sedia untuk menyerbu rumah pelakon wanita berusia 38 tahun itu berdasarkan aduan daripada pengadu, tetapi pada petang hari yang sama pelakon lelaki berusia 40-an itu datang ke pejabat agama bagi membuat pengakuan serta menunjukkan sijil nikah mereka.


"Cuma yang menjadi kesalahan mereka bernikah di luar kariah masjid tempat mereka bermastautin tanpa kebenaran Pendaftar Nikah, Cerai dan Rujuk," katan pegawai JAIS.
Pelakon lelaki berkenaan ketika datang untuk membuat pengakuan terbabit, turut menunjukkan sijil nikah dikeluarkan di Thailand dan selepas menelitinya pegawai di pejabat agama itu berpuas hati mereka sudah bernikah serta menyerahkan kes pernikahan luar kariah itu kepada pihak mahkamah. Kes itu kemudian dirujuk kepada Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan untuk pendakwaan dan bakal dikenakan denda.