Adsense

Sabtu, 16 Oktober 2010

OHBULAN!

OHBULAN!


“Nasi Lemak 50 Sen” – Kata Farid Kamil Merujuk Payudara Nora Danish

Posted: 16 Oct 2010 05:01 AM PDT

Nora : U kata muka I tak cantik?

Farid: Dahi jendol, dagu leper..tu apa tu..

Nora : Haa?

Farid : Nasi lemak 50 sen.. (sambil menunjuk ke arah buah dada Nora Danish)

Nora: Aaa..

Fuh, 50 sen? Biar betul Farid, kau salah tengok kot.

Filem Cuti-Cuti Cinta arahan Ahmad Idham bakal menemui penonton di seluruh pawagam pada 20 Oktober ini dengan menampilkan Farid Kamil & Nora Danish sebagai pelakon utama. Filem berkonsepkan komedi cinta ini sarat dengan adegan komedi & lawak sinikal yang boleh membuatkan anda terhibur.

Filem ini berkisarkan Eava Ealiana lakonan Nora Danish merupakan seorang pengarah di sebuah syarikat kepunyaan bapanya, Tan Sri Zaini. Sebagai anak tunggal kesayangan, Eava dilimpahi dengan penuh kasih sayang dan kemewahan. Apabila dewasa, Eava yang berkelulusan luar negeri bekerja di syarikat ayahnya. Eava merupakan seorang yang terlalu cerewet tentang segala-galanya, sombong dan suka membangga diri. Sering membebel jika tidak puas hati dan sangat tegas.

Pekerja-pekerjanya lebih takutkan Eava berbanding ayahnya. Tan Sri Zaini mempunyai seorang kawan rapat, Datuk Hamzah yang mempunyai seorang anak lelaki, Remy. Remy seorang playboy yang cuma tahu menghabiskan harta ayahnya sahaja. Remy dan Eava disatukan atas tujuan perniagaan dan niat Datuk Hamzah membolot harta Tan Sri Zaini.

Laku betul Nora Danish, selepas Jangan Pandang Belakang Congkak 2, filem ini pula menyusul. Mungkin rezeki anak, harap Nora Danish terus maju dalam bidang hiburan. Trailer Cuti-Cuti Cinta selepas ini, Enjoice!

Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.