Adsense

Jumaat, 25 Jun 2010

Ketawa ! Bergossip ! Info ! Suka-Suka ! Semua Ada

Ketawa ! Bergossip ! Info ! Suka-Suka ! Semua Ada


Awek Pantai Yang Sexy

Posted: 25 Jun 2010 12:42 AM PDT


aw! cantik sungguh awek pantai sexy ni..

hik3....nasib baik dia orang tak bogel
...

^_^

Tipah Tertipu

Maya Karin & Suami Hadir Di Mahkamah Syariah

Posted: 24 Jun 2010 05:09 PM PDTKisah Penceraian Maya Karin

Sebelum ada yang menyangka ini mesti kes Maya Karin dan suami, Steven David Shorthose atau nama Islamnya, Muhammad Ali nak menuntut cerai, dari berita yang disampaikan kepada SP, kehadiran mereka kononnya untuk mendaftar dan mengesahkan perkahwinan mereka yang telah berlangsung pada 14 Ogos 2008.

Seperti ramai yang sedia maklum, sejak pengakuan Maya tentang kesahihan khabar angin yang mengatakan rumahtangga yang dibina kurang dua tahun lalu sedang bergolak, ramai yang tertanya jika pergolakan tersebut akan berakhir dengan perceraian atau mampukah Maya menyelamatkan perkahwinannya.

Walaupun puas diasak para media, baik Maya atau peguamnya dan Steven, semuanya mengunci mulut mereka kepada tujuan sebenar kehadiran mereka di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur petang tadi.

Maya menolak dari memberi sebarang komen kerana katanya, bimbang jika kenyataannya akan mengundang salah faham. Steven pula hanya memberitahu tiadanya penceraian yang berlaku saat ditanya jika mereka disana untuk menuntut cerai.

Aishah Nikah di Thailand

Posted: 24 Jun 2010 05:04 PM PDTPenyanyi popular 90-an, Wan Aishah Wan Ariffin atau Aishah hari ini mengakui yang dirinya kini isteri kepada Faizal Sazali Zulkifli, seorang duda beranak enam. Aishah telah bernikah dengan pasangannya itu di Narathiwat, Thailand pada 30 April lalu. Pernikahannya itu bagaimanapun tidak maklumkan kepada pihak media.

Namun, ia dapat dihidu apabila Aishah memuat-turun gambar pernikahannya di laman sosial Facebook miliknya. Dalam laporan sebuah akhbar hari ini, Aishah memberitahu dia dan suami terpaksa bernikah di sempadan Thailand kerana suaminya belum mendapat surat cerai. Dalam masa yang sama, Aishah juga menafikan perceraian suaminya dengan bekas isteri ada kena-mengena dengan dirinya.

Ini adalah perkahwinan ketiga Aishah. Sebelum ini dia pernah mendirikan rumahtangga dengan seorang lelaki Singapura sebelum berkahwin semula dengan lelaki warga New Zealand pada September 1997. Hasil perkahwinan kedua, Aishah dikurniakan seorang anak lelaki yang kini berusia 10 tahun. Selain itu, Aishah juga mempunyai seorang anak angkat berusia 16 tahun.

Keunikan Gelas

Posted: 24 Jun 2010 04:13 PM PDT

awww!!!! mana nak cari ni? nak jugak!nak!nak!