Adsense

Jumaat, 15 Jun 2012

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti


Khairul Fahmi dan Leuniey Tayang Cincin Tunang?

Posted: 14 Jun 2012 07:49 PM PDT


Khairul Fahmi sering kali mendapat perhatian daripada peminat peminat dan media massa terutama kisah liku liku kehidupannya yang penuh dengan gossip gossip sensasi. Beberapa bulan lalu, kisah percintaan khairul fahmi begitu panas apabila dikaitkan bercinta dengan seorang model dan ahli perniagaan Leuniey atau nama sebenar Nur Eilunie Natasha Nazri.

Bagaimanapun, Apex menafikan gosip tersebut dan kenyataan itu disokong oleh bekas tunang Leuniey sendiri yang mengatakan Apex tiada kena-mengena dengan kekecohan cerita cinta yang timbul.

Selepas membuat kedua - duanya membuat pengakuan tersebut, Jodoh mereka berdua kembali berputik apabila  Apex dan Leuniey dipertemukan sebagai model dalam iklan komersial minyak wangi milik penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza.

Namun kedua-duanya menafikan sebarang hubungan cinta antara mereka berdua & menegaskan antara mereka hanya hubungan professional.

Terbaru kecoh pula gambar paparan terakhir avatar Apex di akaun BBM & kenyataan terakhir penjaga gol kebangsaan yang beliau kini single seakan tidak sah lagi. Lebih lebih lagi apabila kedua duanya tidak segan untuk menyatakan 'sesuatu' di laman-laman sosial yang semakin banyak ketika ini.


Terbaru, Apex menggunakan gambar gabungan mukanya dengan seorang gadis yang kalau diperhatikan wajahnya mirip seperti Leuniey di profil Blackberry Messengernya (BBM). Selain itu, Apex juga ada memuat naik beberapa gambar yang jarinya memakai sebentuk cincin dengan 'caption' menunjukkan seorang permaisuri telah pun hadir dalam hidupnya. Tindakan Apex itu sama juga dilakukan oleh Leuniey.


Gadis cantik itu juga telah memuat naik gambar jarinya yang memakai cincin dan gambar mukanya yang sama aplikasinya dengan Apex. Apex dan Leuniey bercintakah?

Nasihat G.A.M Kalau bercinta pun, apa salahnya. Masing masing mempunyai kerjaya hebat, masing masing masih mencari cinta. Peminat pasti akan mendoakan hubungan kalian berdua. Semoga berkekalan.

Gambar: RotiKaya.Com

Gambar Bogel Fatin Nur Afifah – Tatu Nama Kekasih dan Aksi Merokok

Posted: 14 Jun 2012 06:38 PM PDT


Siapakah gerangan nama Fatin Nur Afifah, Fatin Nur Afifah merupakan salah seorang daripada lima pelakon utama filem Tentang Bulan berganding bersama Erin Malek, Nik Adruce, Addy Ashraf & Muhammad Nasiruddin. Dia memang watak sebagai Shahila di dalam filem tersebut. Fatin menjadi mangsa gosip apabila dikatakan menindik lidah serta bercinta dengan seorang pengkid dan membuat tatu dibadan dengan Nama Kekasih. Lebih memalukan dalam Usia yang mudah sudah pandai merokok. Kesian Ibu kandunganya melihat gelagat anaknya ini.

Dan kisah terkini si Effy ni, Fatin Nur Afifah, dia  kini sudah tidak lagi bersama dengan kekasih pengkid bernama Putt itu. Malah, blog yang menjadi medan untuk Fatin Nur Afifah meluahkan rasa cintanya agungnya terhadap kekasih yang mempunyai alat sulit yang sama sudah tidak wujud lagi.

Ok lah dah berpisah, tapi yang tidak sedap untuk didengar adalah Fatin Nur Afifah ini sanggup mengabadikan nama kekasih sejenis itu melalui tatoo bertulis Putt dibadan montok beliau.

Jom menatap gambar- gambarnya.

Gambar Ustaz Don Kacak setelah Bertunang

Posted: 14 Jun 2012 06:22 PM PDT


Sebelum kita lihat gambar pertunangan Ustaz Don mari kita kenali dahulu siapakah dia, dan mengapa dia begitu popular seperti artis tanahair.

Mungkin ramai yang tidak mengetahui yang Ustaz Don telah pun bertunang . Pertunangan Ustaz Don yang tidak dihebohkan sebelum ni akhirnya telah dihidu peminatnya. berikut  dikongsikan gambar pertunangan Ustaz Don.

Khabarnya tunang Ustaz Don Daniyal Don Biyajid ni bernama Husna Zahry Rafie. Tunang Ustaz Don, Husna Zahry merupakan pelajar perubatan yang sedang belajar dalam jurusan perubatan di Universiti Kaherah, Mesir. Berikut gambar semasa majlis pertunangan Ustaz Don dan tunangnya pada 6 Mac 2011 tahun lalu.

Biodata Ustaz Don Daniyal

Nama: Don Daniyal Don Biyajid
Tarikh lahir: 14 November 1984
Tempat lahir: Bukit Mertajam, Pulau Pinang
Tinggi: 171 sentimeter
Berat: 56 kilogram
Pekerjaan: Pensyarah muda & pendakwah bebas bertauliah di Pulau Pinang dan Selangor
Status: Bujang (bertunang)
Pendidikan: Ijazah Sarjana Muda Takhassus Qiraat dari Maahad Qiraat Shoubra, Mesir

Lagi gambar Ustaz Don Daniyal segak bergaya di bawah!Gambar Pertunangan Ustaz Don