Adsense

Selasa, 1 Mei 2012

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti


Gambar dan Video Skandal Seks Azmin Ali Tersebar?

Posted: 01 May 2012 09:36 AM PDT

Gempar Gambar-Gambar Skandal Seks Azmin Ali telah tersebar. Azmin Ali adalah Naib Presiden parti Keadilan Rakyat (PKR), Gambar tersebut tersebar apabila Azmin Ali intim dengan seorang wanita muda didalam sebuah Apartment.

Gambar tersebut telah di upload pada semua laman blog yang baru dicipta dan tidak pasti kesahihannya di laman http://scandalazminali.blogspot.com/2012/04/pendedahan-skandal-seks-azmin-ali.html?zx=2b63e994c2afa3d3

Gambar Skandal itu di lihat mempunyai 6 keping gambar dengan pelbagai posisi indah lagi mesra. Antaranya adalah aksi bermesra di atas sofa dipercayai dalam sebuah rumah dan aksi seks oral di dalam tandas. Walaupun G.A.M menerima email ini dari seseorang kesahihannya G.A.M masih ragu ragu, ini kerana perut Azmin Ali dengan perut lelaki dalam video dibawah tak sama.

Meskipun foto-foto itu sudah tersebar di internet sejak semalam, namun setakat ini, Azmin tidak memberi sebarang respon untuk menafikan berkenaan perkara tersebut.


Apa pandangan Anda, jom kita saksikan dan anda nilaikan...


Video Skandal Seks


Berikut antara beberapa keping gambar yang dimaksudkan berkenaan;G.A.M berharap Azmin Ali akan tampil ke hadapan dan menafikan dakwaan ini. Diharapkan tuduhan ini akan dapat diperjelaskan, khasnya pelbagai lapisan masyarakat yang telah mempercayai isu gambar ini...