Adsense

Isnin, 30 April 2012

OHBULAN!

OHBULAN!


18 Foto Nora Danish & Adi Putra Mengerjakan Ibadah Umrah Bersama

Posted: 30 Apr 2012 06:28 AM PDT

Lupakan soal perkahwinan Fasha Sandha & Jejai sebentar. Kali ini kami bawakan 18 foto Nora Danish sepanjang mengerjakan ibadah umrah sejak terbang ke sana pada hari Jumaat lalu. Sejuk betul hati kami memandang aktres cantik ini lengkap berpakaian menutup aurat.

Ramai yang tertanya-tanya apakah hubungan Nora Danish & Adi Putra. Sebenarnya, Nora Danish & Adi Putra merupakan duta kepada syarikat pelancongan yang dilantik oleh kerajaan untuk mempromosikan Malaysia di mata dunia, iaitu Triways Travel.

Difahamkan, syarikat berkenaan turut bekerjasama dengan Lufthansa City Center (LCC) pada tahun 2004 bagi memberikan perkhidmatan terbaik kepada penganut Islam seluruh dunia dimana mereka mempunyai lebih 650 agen di 65 buah negara!

Kami pasti pemergian mereka ke sana menarik perhatian ramai penganut Islam yang ingin mengetahui pengalaman beribadah di sana. Mungkin, selepas ini rezeki anda pula, kan?

Foto : Twitter Nora Danish

“Memberku Hawa”, Satu Lagi Siri Drama Yang Dibintangi Faezah Elai!

Posted: 30 Apr 2012 02:02 AM PDT

KOTEX® salah satu daripada jenama produk feminin paling terkemuka di dunia kini berusaha menghubungi golongan wanita muda sekali lagi melalui satu siri drama menarik lagi menyentuh perasaan berjudul 'Memberku Hawa' yang akan ke udara melalui saluran TV3 setiap Ahad dari jam 10.30pm hingga 11.00pm.

Membariskan barisan pelakon terkenal, Faezah Elai dan Nad Zainal akan melakonkan peranan watak utama Kay dan Hawa dalam siri drama KOTEX®. Drama mingguan yang dinanti-nantikan ini diarahkan oleh Bernard Chauly yang sememangnya terkenal dan berbakat dan diterbitkan oleh Lina Tan daripada Red Communications Sdn Bhd.

Berlandaskan pencapaian lampau dalam menghasilkan produk baru dan menerapkan pelbagai platform yang membolehkan kaum wanita mengenali diri mereka sendiri dengan lebih intim, KOTEX® kini bertujuan menghubungi lebih ramai kaum wanita melalui 'Memberku Hawa'. Selepas baru melancarkan satu produk revolusioner, tuala wanita KOTEX® ProActive Guards yang membantu menyelesaikan masalah kebocoran, KOTEX® kini meneruskan usahanya untuk memperkasa kaum wanita setiap hari.

"Kami sentiasa ingin menggalakkan kaum wanita untuk mengekalkan identiti sendiri dan mengenali diri sebenar mereka. Perjalanan Kay dan Hawa pastinya satu perjalanan yang bukan sahaja dihayati semua malah turut memberi inspirasi kepada jutaan penonton," tambah Edlyn.

"Memberku Hawa mengisahkan HAWA (Faezah Elai), seorang yang mempunyai sifat feminin yang kental. Dia berjuang untuk mendapat peluang bekerja sebagai seorang jurutera rangkaian di dalam dunia IT yang didominasi oleh pekerja-pekerja lelaki. KAY (Nad Zainal) adalah seorang wanita yang berjiwa riang. Dia secara tidak sengaja tersandung ke dalam dunia peragaan fesyen selepas mendapat kerja sebagai seorang pengurus model.

Sebagai kawan baik, mereka cuba mengimbangi cabaran hidup seseorang wanita yang baru bekerja, disamping menikmati bersama pengalaman hidup rakan akrab yang tinggal bersama. Sertailah kedua-dua wanita ini menempuh aliran hidup dalam Memberku Hawa dan hayati perjalanan mereka kearah meningkatkan keyakinan diri dan menyahkan sikap suka berkompromi yang akan membawa penuh makna kepada keperibadian mereka sendiri.