Adsense

Jumaat, 18 November 2011

- Blog Hanz -

- Blog Hanz -


(VIDEO) Selamanya- Ultras Malaya ft Joe Flizzow, Carleed Khaza & Altimet

Posted: 18 Nov 2011 06:08 AM PSTLagu penaik semangat skuad bolasepak malaysia... Harimau Malaya....Forza Harimau Malaya.........

( VIDEO | LIRIK ) Dalam 10 Cakap 1 Nombor

Posted: 18 Nov 2011 06:07 AM PST
Lirik:


dalam 10 cakap 1 nombor
dalam hati aku apa ada ku cakap

7 lu cakap ada 7 kereta ku
siang dan malam enjoy la kerjaku
aku nak mnari jangan la lari

5 lu cakap 5 kali tambah nasi
5 kali makan 5 minit lapar lagi
dia sapa lagi sedarlah diri

siang malam kira duit jadi hobi
bangun pagi sampai lupa gosok gigi
patut la bau macam ikan basi
gaya pun sudah macam gergasi

tandoori capati kentaki
itu semua aku mau makan
ayam itik panggang
itu semua abang belikan

ini makan minum sikit kasi kawtim
kalau tidak kita akan balik kutip tin
duit banyak lagi apa peduli

muka ku macam Vijay bergaya
cakap lu kawan orang tak percaya
aku pun apa la kurangnya
cantik juga macam Aiswarya

dari jauh ku tengok ingat beras punya guni
dating dekat baru tau ini minyak punya tangki
muka macam roti canai hangus
banding dengan ketam, ketam lagi bagus.

(WATCH ONLINE) Alamak Toyol Full Movie 2011

Posted: 18 Nov 2011 06:11 AM PST


Sinopsis Alamak Toyol:- Kisah bermula dengan Pak Umar yang pergi berjumpa dengan bomoh untuk mendapatkan toyol atas niat untuk cepat kaya. Bomoh itu mempunyai banyak koleksi toyol dan setiap toyol mempunyai harga masing-masing. Oleh kerana tidak mampu, Pak Umar mengambil toyol yang paling murah. Setelah mengambil toyol dari bomoh, bomoh tersebut mengecop barcode di dada kiri Pak Umar. Pada waktu yang sama, Fakhrul dan Kudin yang juga merupakan sahabat baik juga memikirkan jalan untuk mendapatkan duit. Hampir setiap hari mereka mencuba kaedah baru untuk merompak namun semuanya gagal.Sehinggalah pada suatu hari, Fakhrul dan Kudin mahu merompak Pak Umar namun Pak Umar tiada duit untuk diberikan pada mereka. Pak Umar bercadang mahu memberi toyol tersebut pada Fakhrul dan Kudin. Pada mulanya Fakhrul dan Kudin menolak toyol itu. Namun lama-kelamaan mereka sanggup untuk menerima toyol itu daripada Pak Umar. Toyol beralih arah dan barcode di dada kiri Pak Umar hilang serta-merta dan timbul barcode di dada kiri Fakhrul dan Kudin. Sejak hari itu, bermulalah kisah Fakhrul dan Kudin yang mahu jadi cepat kaya. Malangnya nasib mereka apabila toyol yang diambil dari Pak Umar itu tidak pandai mencuri. Fakhrul dan Kudin terpaksa mengajar teori dan praktikal kepada toyol tersebut untuk mencuri.
Di satu tempat yang lain, Farah yang selama ini setia bekerja dengan Daniel akhirnya mengetahui rupa-rupanya selama ini Daniel menjalankan perniagaan haram iaitu dengan menyeludup dadah. Farah yang mengetahui hal ini telah membuat laporan polis namun pihak polis tidak berjumpa sebarang bukti. Daniel berdendam dengan Farah dan berniat mahu menghapuskan Farah. Suatu malam yang dingin, oleh kerana banyak kali gagal dalam mencuri, Fakhrul dan Kudin berniat untuk mengembalikan toyol pada Pak Umar kembali. Toyol dengan wajah sedih meminta satu lagi peluang dari Fakhrul dan Kudin. Toyol telah masuk untuk merompak rumah Farah dan di sini menjadi titik permulaan pertemuan antara Fakhrul, Kudin dan Farah. Fakhrul dan Kudin terpaksa menolong Farah untuk membongkarkan rahsia Daniel dalam masa yang sama mereka terpaksa mencari Pak Umar untuk mengembalikan toyol tersebut.


Tajuk Filem:
Alamak Toyol
Pengarah: Ismail bob Hashim
Penerbit: Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd.
Dipawagam: 03 November 2011
Pelakon Alamak Toyol:
Along Cham
Angah Raja Lawak
Afiq Izzudin
Hamid Gurkha
Yank Kassim
Adeline Tsen