Adsense

Isnin, 24 Januari 2011

aReaL&Celebrity

aReaL&Celebrity


Kompom...!!! Jejai Dan Pasha Panda Dah Putus...!!!

Posted: 24 Jan 2011 07:33 PM PST

Salam Buat Semua, Hari Ini Di Harian Metro, Dengan Secara Bangga Rasminya Jejai Mengumumkan Bahawa Dia Kini Tiada Apa-apa Lagi Hubungan Sulit Dengan Artis, Model Dan Pelakon Terkenal, Fasha Sandha.. Jejai Juga Turut Menyatakan Bahawa Bekas Isterinya *Nora Danish* Bukanlah Faktor Utama Dan Tiada Kena Mengena Dengan Hal Ini.. So Pasha.. Ade Komen Apa2 Tak...? *Maaf, No Komen....*


Biasa La Tu Kan.. Bercinta Bagai Nak Rak, Dok Usung Kehulu-Hilir, Tak Semestinya Sampai Ke Jinjang Pelamin Ye Dark...!!! Apa Pon, Takziah Buat Pasangan Ini.. Semoga Bertemu Pasangan Yang Lebih Sesuai Di Masa Yang Mendatang... Amin...!!! Berita Penuh Kat Bawah Nih.. Klik Buka..

Spoiler:

KUALA LUMPUR: Selepas sekian lama mengambil sikap tunggu dan lihat, Rizal Ashram Ramli, 34, atau Jejai semalam mengesahkan hubungannya dengan pelakon Fasha Sandha sudah berakhir dan pada masa sama menegaskan bekas isterinya, Nora Danish sama sekali tiada kaitan dengan perpisahan itu.

"Dia (Nora Danish) tidak pernah masuk campur urusan peribadi saya. Apa yang berlaku antara saya dan Fasha sehingga menyebabkan kami berpisah tiada kena mengena dengan orang lain," katanya menerusi e-mel yang dihantar kepada wartawan Harian Metro, semalam.


Kenyataan Jejai itu sekali gus menamatkan teka-teki yang sebelum ini dicetuskan Fasha atau nama sebenarnya Nur Fasha Sandha Hassan, 27, apabila berkata hanya dia dan Jejai yang tahu mengenai status terkini perhubungan cinta mereka.

Kiriman e-mel Jejai itu juga secara tidak langsung membersihkan nama Nora atau nama sebenarnya Nora Danish Mohd Hanif, 29, yang sebelum ini didakwa menggunakan keluarga bekas mentuanya untuk memutuskan hubungan Jejai dan Fasha.


Jejai berkata, dia terpaksa membuat kenyataan dan penjelasan mengenai status perhubungannya dengan Fasha berikutan terlalu banyak fakta tidak betul mengenai mereka diperkatakan media dan di Internet, biarpun dalam bentuk gosip.


"Walaupun dalam penulisan (gosip di akhbar) tidak menamakan artis berkenaan, tapi sesiapa yang membaca pasti akan mengetahui siapa artis yang dimaksudkan. Sebenarnya ia tidak pernah berlaku seperti ditulis.

"Dakwaan dia (Nora Danish) menggunakan keluarga saya untuk memisahkan (saya dan Fasha) tidak pernah berlaku. Apa yang berlaku dalam keluarga saya, saya tahu semuanya," kata Jejai menerusi e-melnya.

Jejai turut menegaskan dakwaan mengatakan Nora gila talak amat keterlaluan.

"Saya pasti dia (Nora Danish) tidak pernah gila talak. Dia sedang mengenali seseorang, malahan saya mengenali lelaki itu. Dia seorang yang baik dan dihormati. Fasha juga tidak pernah mengugut saya. Itu adalah pasti. Dia bukan seorang yang berkelakuan begitu," katanya.

Jejai turut menegaskan kenyataan diberikan mengenai isu perhubungan cintanya itu yang terakhir dan berharap ia tidak lagi diperkatakan atau ada pihak cuba menjadikan ia sebagai satu isu.


Adakah Gambar Ini Membuatkan Hati Abang Jejai "Cair" Kembali... hahaha...

Fasha sandha putus,Cameron Highlands, Jalan Cameron Highlands-Simpang Pulai, Kemalangan Bas, Kemalangan Jalan Raya, KM15 ,gambar kemalangan di Jalan Pekan Nenasi, gambar kemalangan di tali air, gambar kemalangan dipahang, Isu Semasa, kemalangan bas, kemalangan bas di Jalan Pekan Nenasi,rekod, pecah rekod, nuffnang, unique visitor nuffnang, innit nuffnang, bilangan pengunjung, absolute unique visitor, count unique visitor, php unique visitor, php visitor counter, unique user, unique visitor google, unique visitor statistics, unique visitor stats, unique visitor traffic, unique visitors, website visitors, analytics unique visitors, monthly unique visitors, unique visitors definition, website unique visitors,Proton inspira,facebook,ipad,Malaysia,benci bilang cinta,youtube,world cup 2010,yahoo,justin bieber,login facebook,fb,games,utusan online terkin,google,mudah.com.my,Selangor,mail,didi games,yahoo mail,fifa,you,maher zain,david villa,justin bieber,lionel messi,luna maya,ronaldhino,din beramboi,Fernando torres,lady gaga,kaka,hanis zalikha,cristiano ronaldo,lee min ho,van persie,adam lambert,iker casillas,siti nurhaliza,mesut ozil,paul tan,fabregas
Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Gambar Nur Syuhada, Awek Mamat Sepah Yang Cun...!!!

Posted: 24 Jan 2011 05:53 AM PST

Salam 1Malaysia,Nur Syuhada *Sila Rujuk Gambar Raja Rajah Di Bawah* Ini Dikatakan Kekasih Kepada Pelakon Popular *Kot*, Mamat Sepah.. Tak Tahu Lah Sejauh Mana Kebenaran Yang Di War-warkan Ini.. Underwear Anyways, Memang Chomel Gadis Ini.. Rugi Lah Kalau Si Mamat Sepah Menidak-kan Yang Gadis Se-Chomel Ini Bukan Kekasihnya.. Kang Tak Pasal-pasal Kena Kebas Ngan Datuk Pung... Muahaha.... Okey Lar... Sila Layan Gambar Di Bawah Okey...


Artis Baru Yang Bakal Popular Satu Masa Nanti... Layanzzzz....!!!!


Ahli Kumpulan Sepah, Gosip Cinta Mamat Raja Lawak, Mamat Sepah & Adik Perempuan Rodi Kristal, Mamat Sepah & Teman Wanita, Mamat Sepah Raja Lawak, Cameron Highlands, Jalan Cameron Highlands-Simpang Pulai, Kemalangan Bas, Kemalangan Jalan Raya, KM15 ,gambar kemalangan di Jalan Pekan Nenasi, gambar kemalangan di tali air, gambar kemalangan dipahang, Isu Semasa, kemalangan bas, kemalangan bas di Jalan Pekan Nenasi,rekod, pecah rekod, nuffnang, unique visitor nuffnang, innit nuffnang, bilangan pengunjung, absolute unique visitor, count unique visitor, php unique visitor, php visitor counter, unique user, unique visitor google, unique visitor statistics, unique visitor stats, unique visitor traffic, unique visitors, website visitors, analytics unique visitors, monthly unique visitors, unique visitors definition, website unique visitors,Proton inspira,facebook,ipad,Malaysia,benci bilang cinta,youtube,world cup 2010,yahoo,justin bieber,login facebook,fb,games,utusan online terkin,google,mudah.com.my,Selangor,mail,didi games,yahoo mail,fifa,you,maher zain,david villa,justin bieber,lionel messi,luna maya,ronaldhino,din beramboi,Fernando torres,lady gaga,kaka,hanis zalikha,cristiano ronaldo,lee min ho,van persie,adam lambert,iker casillas,siti nurhaliza,mesut ozil,paul tan,fabregas
Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.