Adsense

Ahad, 19 Disember 2010

OHBULAN!

OHBULAN!


Vokalis Estrella, Liyana Fizi Terima Fu*k You Kerana Menyokong Anti-Keganasan Mak Nyah

Posted: 19 Dec 2010 08:26 AM PST

Screen shot 2010 12 20 at 12.04.41 AM Vokalis Estrella, Liyana Fizi Terima Fu*k You Kerana Menyokong Anti Keganasan Mak Nyah

Usaha vokalis Estrella, Liyana Fizi dalam menyokong gerakan Anti-Keganasan Mak Nyah menyebabkan ada peminat berasa berang dan menghadiahkan Fu*k You kepada dia melalui laman Facebook, malam tadi. Vokalis Estrella yang popular dengan lagu Stay ini walaubagaimana pun membalas kutukan peminatnya supaya menjaga bahasa, dan cara melayan orang.

Daripada apa yang kami faham, Liyana Fizi cuma memberikan sokongan kepada gerakan Anti-Keganasan terhadap golongan Mak Nyah kerana selama ini mereka menerima layanan yang kasar, serta tidak adil. Namun, itu bukan bermaksud bahawa Liyana Fizi menentang hukum agama.

Menurut Liyana, mak nyah tidak pernah merompak, meragut, cuba menipu, atau mencederakan keluarganya. Mereka tidak pernah melakukan apa-apa kesalahan terhadap dirinya. Dan, dia juga mempunyai hak untuk membuat gig pada mana-mana konsert kesukaannya.

Ada benar juga kata Liyana, tetapi, kalau difikirkan daripada sensitiviti masyarakat, mungkin Liyana patut mengambil kira kata-kata peminat itu. Enjoice!

pixel Vokalis Estrella, Liyana Fizi Terima Fu*k You Kerana Menyokong Anti Keganasan Mak Nyah
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

(Xklusif!) Ahmad Dhani Umum Once Tarik Diri Daripada Dewa 19

Posted: 19 Dec 2010 06:46 AM PST

Screen shot 2010 12 19 at 10.27.14 PM (Xklusif!) Ahmad Dhani Umum Once Tarik Diri Daripada Dewa 19

Terkejut kami apabila wartawan Malay Mail, melalui twitter Joe Lee memberitahu  bahawa Ahmad Dhani baru sahaja mengumumkan Once tarik diri daripada kumpulan paling popular Indonesia, Dewa 19. Berita ini sangat eksklusif, sampai orang Indonesia pun belum tahu lagi. Cheers!

Surat perletakan jawatan sudah dihantar kepada Ahmad Dhani & ahli kumpulan Dewa 19, kira-kira minggu lepas. Kami difahamkan, pencarian bintang baru bagi mengantikan Once mungkin akan dibuat melalui siri realiti TV di Indonesia. Kemungkinan besar juga akan mendapat kerjasama daripada Tv Malaysia.

Sekeping screenshot gambar surat perletakan jawatan oleh Once yang sempat dihantar oleh Joe Lee di ruangan Twitter, sebentar tadi, selepas ini. Thanks Joe!

x2 3d06998 (Xklusif!) Ahmad Dhani Umum Once Tarik Diri Daripada Dewa 19

pixel (Xklusif!) Ahmad Dhani Umum Once Tarik Diri Daripada Dewa 19
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.