Adsense

Rabu, 3 November 2010

aReaL&Celebrity

aReaL&Celebrity


Remaja 20an Kantoi Khalwat Dalam Produa Kancil Di Tol Lunas

Posted: 03 Nov 2010 05:14 AM PDT

Sepasang kekasih berusia 20 tahun ditangkap khalwat kerana berdua-duaan dalam sebuah kereta jenis Perodua Kancil di tempat letak kereta di tol Lunas kira-kira jam 2.30 pagi. Pasangan itu pada mulanya di tahan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) yang sedang membuat rondaan dan kemudiannya memaklumkan perlakuan tidak sopan pasangan itu kepada PADK.Read More...!!!"PADK menerima aduan dari JPJ kira-kira jam 2 pagi. Ketika pemeriksaan dibuat oleh JPJ terhadap pasangan itu, mereka dikatakan sedang melakukan perbuatan tidak sopan dalam kereta. Pasangan perempuan pula didapati tidak memakai pakaian dalam. Selain itu, tingkap kereta mereka juga ditutup dengan kain supaya orang luar tidak dapat melihat apa yang sedang mereka lakukan.

"Salah seorang dari mereka merupakan penuntut di sebuah institut pengajian tinggi awam (IPTA) di Kulim. Selain itu mereka juga mengaku tidak mempunyai sebarang hubungan mahram".
Pasangan kekasih itu kemudiannya di bawa ke Balai Polis Kulim untuk membuat laporan. Mereka akan disiasat di bawah Seksyen 9 Enakmen Kanun Jenayah Syariah Negeri Kedah 1988 dan jika sabit kesalahan mereka boleh dikenakan hukuman denda RM2,000 setiap seorang, atau setahun penjara atau kedua-duanya sekali.

Pasangan itu kemudiannya dibebaskan setelah membayar wang jamin diri RM1,000 setiap seorang.

P.s:Macam-macam Kes Remaja Sekarang Ni.. Kereta Direka Untuk Kesenangan Kita Dari Satu Tempat Ke Tempat Lain.. Bukan Tempat Mengawan Dekat Tol Okeh...!!!

P.s:Nasib Baik Kancil Warna Hijau, Kalau Kancil Warna Putih, Aku Kenal Siapakah Gerangan Remaja Itu... Hehehe....

LABEL
Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Aksi Artis Wanita Melayu Terakhir Di Parti Halloween

Posted: 02 Nov 2010 09:47 PM PDT

Salam Buat Semua,Parti Halloween Kini Di Sambut Oleh Orang Melayu.. Mmm... Apa Nak Jadi Dengan Orang Kita Sekarang Ni.. Main Bedal Je Apa Yang Ada Depan Mata.. Dengan Pakaian Yang Terdedah, Berpelukan Dan Macam-Macam Lagi.. Risau Apa Akan Terjadi Pada Zaman Anak-Anak Kita Nanti.. Read More...!!!

Peluk Abg Jejai.. Peluk Selagi Mampu...

Aksi Koboi Sesat...

The Chemical Brother Versi Malaysia

Aksi Terlampau Dalam Bilik...!!!

Muahh...!!!

Bermulanya Aksi Tiger Show....!!!

P.s:Boleh Ke Orang Islam Sambut Parti Halloween Ni.. Setahu Aku Tak Boleh.. Setahu Korang ??

P.p.s:Video Hantu.. Betul Ke Ni ??


fasha sandha,gambar fasha sandha,gambar fasha sandha bogel,gambar fasha sandha party holloween,gambar fasha sandha peluk jejai
Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.