Adsense

Khamis, 13 Disember 2012

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Gambar Anne Ngasri Pilih Baju Kahwin

Posted: 12 Dec 2012 11:09 PM PST

Anne Ngasri
Anne Ngasri yang sudah bertunang dengan jejaka pilihanya, Mohd Sumali Reduan pada bulan November yang lalu dan bakal melangsungkan majlis perkahwinanya pada 22 Disember ini di Jalan Parit Ismail, Benut, Pontian… Tinggal 9 hari lagi sebelum berlangsungnya majlis perkahwinan pastinya Anne Ngasri dan pasanganya sedang sibuk membuat persiapan terakhir bagi menyambut hari bersejarah mereka..

Menurut laporan Media Hiburan, walaupun ini perkahwinan kedua buat Anne Ngasri, dia masih lagi merasa berdebar untuk menanti saat-saat dinikahkan..

"Jujurnya buat masa sekarang saya masih berdebar untuk menanti saat dinikahkan. Macam mana kali pertama dahulu, samalah juga kali ini. Debarannya tetap sama.Saya mengharap agar majlis yang akan dilangsungkan berjalan lancar."

Menurut Anne Ngasri, majlis perkahwinanya kali ini akan disambut dengan majlis kesyukuran sahaja, tanpa sebarang majlis persandingan.. Pada majlis itu nanti Anne Ngasri bakal mengayakan baju rekaan pereka fesyen terkenal, Ezuwan Ismail..

Anne Ngasri yang sedang sibuk membuat persiapan perkahwinan sempat berkongsi gambar baju yang bakal digayakan pada hari bersejarah tu nanti..

Gambar Di Majlis Resepsi Farid Kamil Dan Diana Danielle Di Kedah

Posted: 12 Dec 2012 04:18 PM PST

farid kamil dan diana danielle bersanding di kedah
Tahniah kepada pasangan pengantin baru ni, Farid Kamil dan Diana Danielle kerana telah selamat melangsungkan majlis resepsi belah lelaki bagi menyambut kedatangan menantu semalam.. Majlis persandingan yang berlangsung di Taman Tasik Darulaman di Jitra, Kedah ini dimeriahkan dengan kehadiran lebih dari 4000 orang tetamu yang terdiri daripada para tetamu VIP, sanak-saudara, rakan-rakan dan juga para peminat pengantin baru ni..

Bagi sesiapa yang tak dapat pergi tu, jom kita layan beberapa keping gambar disekitar majlis perkahwinan Farid Kamil Dan Diana Danielle Di Kedah kat bawah ni.. Farid Kamil dan Diana Danielle nampak berseri-seri pada hari tu..

Gambar: fadzil zahari, Amirul Hakim, MIG, Nabilaa