Adsense

Sabtu, 24 November 2012

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Gambar Bayi Anak Pertama Pelawak Nabil Ahmad

Posted: 24 Nov 2012 09:45 PM PST

Siapa yang tak happy kalau dapat dan dikurniakan bayi. Itu satu anugerah Tuhan. Budiey nak ucapkan Tahniah diucapkan kepada pelawak, pengacara serta penyampai radio Suria FM, Ahmad Nabil bin Ahmad atas kelahiran cahaya mata sulung jam 8.40 pagi tadi. Comel betul anak Nabil. Tengoklah ibunya cantik, bapanya pula kacak. Hehe :)

Bayi perempuan comel seberat 2.67kg yang dilahirkan melalui pembedahan ini selamat dilahirkan oleh isteri Nabil, Nazirah Ayub di Klinik Umra, Shah Alam.

Berita ini dikongsikan sendiri oleh Nabil di akaun Twitter miliknya sebentar tadi.

"Alhamdulillah wife saye dah deliver baby gurl seberat 2.67kg pada jam 8.40 pagi 25/11/2012 tq for the wishes..alhamdulillah"

Tahniah Nabil Dapat Anak Perempuan!

Gambar Bayi Anak Pertama Pelawak Nabil Ahmad

Facebook Komen

Facebook Komen

No tags for this post.

Gambar Selebriti di Party 20 Yang Anggun & Disenangi Majalah EH 2012

Posted: 24 Nov 2012 06:32 PM PST

Salam satu tahun tu, kalau takde Party EH! 20 Yang Anggun & Disenangi. Rasa tak lengkap, kena ada juga, baru happening. Haaa, itulah kata-kata pembaca setia EH! yang hadir semalam. Rata-rata nampaknya ceria dan gembira dapat bertemu secara eksklusif dengan bintang kesayangan mereka.

Lebih 30 orang selebriti yang hadir untuk bersua muka dengan lebih kurang 300 orang tetamu dan pembaca setia majalah urban nombor satu di Malaysia ini. Acara santai bertemakan warna pop ini diadakan dengan gaya yang happening dan santai di The Pool, Jalan Ampang, Kuala Lumpur. Budiey turut ke sana untuk melihat acara ini berlangsung dan ianya dianjurkan buat kali ke-13 dengan menampilkan idea baru dan wajah yang lebih segar.

EH! 20 Yang Anggun dan Disenangi 2012 dibarisi selebriti yang hot dan cukup popular. Itu satu yang ohsem bagi pembaca EH! yang hadir kerana masa inilah mereka dan bertemu serta bergambar dengan artis. Semuanya ada ditampilkan dalam EH! keluaran November 2012 yang katanya sangat istimewa dengan cover berkembar.

Sepatutmya Party EH! dihoskan oleh penyampai radio Suria FM, Reza Mohamed tetapi ada insiden dan drama berlaku kemudiannya hos bertukar tangan kepada Karl Shafek. Namun, Karl Shafek telah menggalas tugas sebagai hos dengan baik sekali. Lets gossip apa sebenarnya drama yang terjadi!

Walaupun ada drama dan dipenuhi dengan pelbagai misteri, Acara Party EH! meriah dengan dimulai dengan putaran muzik pop oleh DJ Arabyrd dan Syncronized Swimmers Gillian & Jacqueline memberi satu kelainan dalam acara tahunan ini.

Sebanyak 20 selebriti wanita cantik jelita lagi anggun akan diraikan bak bintang bergemerlapan pada parti tahunan majalah kegemaran ramai ini.

Antara bintang jelitawan dan selebriti kacak menawan bakal memperagakan keanggunan dengan fesyen dari pereka handalan. Antaranya, Nadiya Nisaa, Zizan Razak, Pekin Ibrahim, Dayang Nurfaizah, Diana Danielle, Elfira Loy, Fahrin Ahmad, Nur Fathia Latiff, Fouziah Gous, Ryzal Jaafar, Hafiz Iedil Putra, Intan Ladyana, Marsha, Misha Omar, Mizz Nina, Nabil, Nabila Huda, Nazim Othman dan ramai lagi.

Selain memperkenalkan 11 selebriti wanita Yang Anggun & sembilan selebriti lelaki Yang Disenangi, acara ini juga telah mengundang beberapa pemuzik dan penyanyi untuk hiburan untuk peminat yang datang.

Antara yang perform semalam ialah Kaka Azraff dan ZIzan Razak untuk lagu Bawa Aku Pergi, persembahan Aliff Aziz, kumpulan K-Langit, Awie Rafael dan Dayang Nurfaizah.

Ini dia -gambar selebriti yang sempat ditangkap oleh polis dan detektif fesyenista dari :

Zizan Razak

Zizan Razak

Mizz Nina

Mizz Nina

Nazim Othman

Nazim Othman

Iz Sulaini

IZ

Reza Mohammad

Reza Mohamed

Karl Shafek

Karl Shafek

Fouziah Gous

Fouziah Gous

Iedil Putra

Iedil Putra

Intan Ladyana

Intan Ladyana

Kamal Adli

Kamal Adli

Gambit Saifullah

Gambit

Ryzal

Ryzal

Sherry Ibrahim

Sherry Ibrahim

Nabila Huda

Nabila Huda

Fathia Latiff

Fathia Latiff

Dayang Nurfaizah

Dayang Nurfaizah

Marsha

Marsha

Sari Yanti

Sari Yanti

Nadia Nisaa

Nadia Nisaa

Awi Rafael

Awi Rafael

Ilya

Ilya

Dania

Facebook Komen

Facebook Komen

No tags for this post.