Adsense

Khamis, 23 Februari 2012

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti

Gossip Artis Malaysia :: Sensasi Selebriti


Gambar Pamela David Pengacara TV Paling Sexy dan Hot Di Dunia

Posted: 23 Feb 2012 07:05 AM PST

Pamela David, the public may have known where it will host talk show on one TV station in Argentina. Beautiful girl, sexy and the way his clothes in the security men will begin to show shadow for the night with him.

Ikuti Petikan ini...

Pamela David, mungkin yang ramai telah mengenalinya dimana ianya pengacara talk show di salah satu station TV di Argentina. Gadisnya cantik, seksi dan cara pakaiannya di jamin lelaki akan mula terbayang bayang untuk bermalam bersamanya.

Sekiranya TV di Malaysia ada pengacara seperti ini sure menjadi isu hangat. Pasti akan buat demonstration jalanan bahkan mungkin station TV tersebut di BAN di Malaysia, tetapi tidak di negeri Argentina.


Biodata


Birthname: Pamela David
Nickname: Pame
Occupation Super model, TV presenter, Actress
Ethnicity: Argentinian / White
Birth: Nov 06, 1978 (age: 33) Scorpio Scorpio
Argentina / Santiago del Estero / Santiago del Estero
Height: 5ft 9in (175cm)


Jom lihat foto foto Pamela David sewaktu menjadi pengacara lihat cara dia berpakaian sungguh mengiurkan


Biodata Penuh dan Gambar Skandal Syahrini & Glen Fredly Daniel Mananta

Posted: 23 Feb 2012 12:24 AM PST

Penyanyi Indonesia berasa dari Indonesia telah menerima tamparan yang hebat diatas kesilapan dirinya menyimpan koleksi gambar gambar peribadinya. Kini gambar gambar tersebut telah tersebar meluas di Internet bersama artis Glen Fredly Daniel Mananta.

Syahrini telah membuat pengakuan kepada media bahawa gambar tersebut memang kepunyaannya dan merupakan gambar biasa yang diambil bersama teman-teman rapat seperti mana yang dimiliki oleh orang lain.

Syarini menjelaskan gambar tersebut adalah kawan kawan rapatnya. Mereka juga mempunyai gambar seperti itu bersama teman-teman masing-masing," katanya seperti dipetik dari laman website Kapan Lagi.com.

Bagi Syahrini, tidak menjadi kesalahan kerana gambar tersebut bukan gambar lucah yang boleh menjejaskan imej dan maruahnya. "Yang penting ini bukan gambar lucah, aksi lucah, ia hanya gambar biasa untuk koleksi peribadi," katanya.

Tambah Syahrini, pihaknya telah melaporkan pekara tersebut kepada polis bagi melakukan siasatan terhadap telefon bimbit miliknya yang hilang di Malaysia beberapa tahun lalu.Profile Syahrini

Syahrini, penyanyi berumur 27 tahun ini lahir di Bogor, Jawa Barat pada 1 Agustus 1982. Penyanyi cantik ini adalah seorang sarjana dari Universiti Pakuan Bogor Jurusan Hukum.

Beberapa kontroversi yang berkaitan dengan keseksian Syahrini. Dengan penampilan Syahrini yang selalu sosial dan seksi, tidak hairanlah jika dirinya sering menjadi sasaran media dan gosip yang sering menimpanya.

Tidak banyak kabar yang berhembus mengenai kedekatan Syahrini dengan jejaka lelaki, kecuali kedekatan terakhirnya dengan Anang Hermansyah, penyanyi, muzik, dan produser muzik terkenal di Indonesia. Khabarnya, Syahrini akan segera menjadi ibu baru bagi anak-anak Anang yang menggantikan Krisdayanti, mantan isteri Anang, yang merupakan salah satu diva Indonesia.

Pada 8 Juli 2010, Syahrini mendapat gelar bangsawan dari Keraton Surakarya yaitu Kanjeng Mas Ayu. Pemberian gelar dilaksanakan di Bangsal Kansetanan yang dipimpin Kanjeng Gusti Pangeran Haryo Puger.Biodata Syahrini:

Nama : Syahrini
Jenis Kelamin : Perempuan
Agama : Islam
Status : Single
Tempat Tgl Lahir : Bogor, 01 Agustus 1982
Sekolah : Sarjana Hukum dari Universitas Pakuan Bogor
Hobby : Berkuda

DISKOGRAFI
* KAU YANG MEMILIH AKU
* AKU TAK BIASA
* JANGAN MEMILIH AKU (2010 – BERSAMA ANANG)
* OST. COKLAT STROBERI (2007)
* MY LOVELY (2008)
* PUSING 1/2 MATI (SINGLE TAHUN 2009)

FILMOGRAFI
"The Maling Kuburans" (2009)
GAMBAR AKSI SYAHRINI YANG MENINGKAT NAIK POPULARITI NYA