Adsense

Jumaat, 21 Januari 2011

OHBULAN!

OHBULAN!


(Gambar) Persandingan Ayu Raudhah & Zaquan Adha – Piccalasso

Posted: 21 Jan 2011 07:35 PM PST

Lagi gambar epik majlis persandingan Ayu Raudhah & Zaquan Adha daripada team Piccalasso menyusuli anda selepas ini. Kehadiran Rozita Che Wan yang turut menyerikan majlis persandingan tersebut sedikit sebanyak mencuri tumpuan lensa kamera, fuh mantap habis!

Manakala, pasangan kembar Aidil Zafuan memaklumkan bahawa isterinya, Rita Rudaini tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan atas alasan tidak sihat disebabkan sedang hamil 5 bulan. Dapatkan set gambar berkenaan perkahwinan Ayu Raudhah & Zaquan Adha dalam entri-entri berikut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

(Gambar) Majlis Pernikahan Zaquan Adha & Ayu Raudhah – Piccalasso

Posted: 21 Jan 2011 04:38 AM PST

9 keping gambar eksklusif majlis pernikahan Zaquan Adha & Ayu Raudhah daripada team Piccalasso yang ditugaskan khas untuk membuat liputan kedua-dua pasangan selebriti sukan & drama. Dengan hanya sekali lafaz, Ayu Raudhah sah menjadi isteri kepada Zaquan Adha dengan disertai hantaran sebanyak 7 dulang & mas kahwin RM1,888.

Team Piccalasso yang terdiri daripada 3 anak muda bernama Azizi Lee, Faizal Rahim & Mashelmy diberikan kepercayaan oleh pasangan pengantin ini untuk merakamkan detik manis perkahwinan mereka. OHBULAN! difahamkan, mereka amat serius ketika bekerja kerana ingin memberikan hasil yang terbaik kepada klien. Apa lagi, anda yang ingin berkahwin mungkin boleh menggunakan perkhidmatan mereka. Halakan kursor ke Piccalasso dan katakan hi kepada mereka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.