Adsense

Khamis, 31 Januari 2013

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Gambar Di Majlis Malam Berinai Liyana Jasmay

Posted: 31 Jan 2013 12:05 AM PST

Posted: 31 January 2013 at 4:05 pm  

Majlis Berinai Liyana Jasmay (1)

Secara umumnya ramai yang sudah tahu yang Liyana Jasmay bakal menamatkan zaman bujangnya pada 2 Februari ini, tingal dua hari sahaja lagi sebelum Liyana Jasmay di nikahkan dengan jejaka pilihannya, Fathuddin Mazlan.. Jadi, malam semalam telah berlangsungnya majlis malam berinai Liyana Jasmay bagi merestui bakal pengantin baru ini..

Majli malam berinai Liyana Jasmay yang bertemakan ala-ala Holywood ni turut dimeriahkan lagi dengan kehadiran ahli keluarga, sanak saudara serta rakan-rakan artis.. Antara rakan artis yang hadir ialah adik Mia Sara, Umie Aida, Nabila Huda, Lisa Surihani dan ramai lagi, mereka juga sempat berkongsi gambar di Instagram kemeriahan majlis berinai Liyana Jasmay ni.. Jom layan beberapa keping gambar di Majlis Malam Berinai Liyana Jasmay kat bawah ni…

Shaarnaz Ahmad Tolong jangan biadab – ND Lala

Posted: 30 Jan 2013 11:22 PM PST

Posted: 31 January 2013 at 3:22 pm  

Shaarnaz Ahmad Tolong jangan biadab - ND Lala

Shaarnaz Ahmad yang sebelum ini menyatakan hasratnya untuk merisik Shila Amzah pada bulan mac ini walaupun mendapat bantahan daripada bapanya diminta untuk menghormati orang tua Shila Amzah yang masih hidup serta jangan memandai-mandai kerana kita ada adat dan agama… Kekecewaan ND Lala itu berikutan kenyataan Shaarnaz Ahmad yang tetap akan merisik Shila Amzah walaupun dihalang bapa penyanyi tersebut…

"Saya dan ibu Shila masih hidup, masih bernyawa, sekurang-kurang hormatilah kami sebagai orang tuanya.

"Kalau Shila mahu kahwin sekali pun, saya walinya, bukan Shaarnaz yang menentukan itu isterinya," kata bekas penyanyi tradisional itu dengan tegas.

ND Lala ketika dihubungi oleh Harian Metro dari Shanghai, China, berkata tindakan Shaarnaz Ahmad yang mengaku Shila Amzah itu adalah bakal isterinya dikatakan amat memalukan dan keterlaluan kerana ND Lala tidak pernah berbincang dengan keluarga Shaarnaz Ahmad sebelum ini mengenai perkahwinan mereka..

"Sharnaaz mengakui Shila bakal isterinya dan tetap akan merisik, semua itu karut. Jangan keluar kenyataan yang boleh memalukan diri sendiri dan saya percaya keluarga Shaarnaz turut malu dengan tindakannya itu," kata ND Lala lagi.

"Saya tidak pernah lagi berbincang dengan keluarga Sharnaaz atau menyentuh apa-apa perkara berkaitan pertunangan atau perkahwinan kerana saya mahu Shila memberi fokus utama kepada kariernya terlebih dahulu.

"Pesanan saya pada Sharnaaz, ibu bapa Shila masih hidup dan kita ada adat dan agama, jadi jangan nak memandai-mandai.

"Kenyataan Sharnaaz itu telah menyebabkan saya dihujani pelbagai soalan oleh rakan dan peminat. Mulanya saya mengambil sikap mendiamkan diri tetapi kemudiannya banyak pula kenyataan liar dikeluarkan media dan Internet.

"Sikap keterlaluan dia itu benar-benar telah menjejaskan nama baik keluarga saya dan perjalanan seni Shila. Tolonglah jangan biadap, hormati kami sebagai ibu bapanya. Perkahwinan bukanlah perkara yang boleh dibuat main-main," tambah ND Lala lagi.

Namun ND Lala tidak menolak jika Shila Amzah dan Shaarnaz Ahmad memang sudah dijodohkan bersama.. cuma belum sampai waktu lagi untuk anaknya itu berumahtangga..