Adsense

Ahad, 26 Ogos 2012

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Gambar Majlis Perkahwinan Ustaz Don Daniyal Dan Husna

Posted: 25 Aug 2012 12:47 PM PDT

Gambar Majlis Perkahwinan Ustaz Don Daniyal Dan Husna
Seperti yang diperkatakan sebelum ini, Semalam telah berlangsungnya majlis resepsi Ustaz Don Daniyal dan juga pasangannya, Husna Zahry Rafie.. Majlis perkahwinan bagi meraikan kedua-dua pengantin baru itu telah berlangsung di Penang bagi belah pihak pegantin perempuan, Hampir 3'000 orang tetamu telah hadir bagi memeriahkan lagi majlis perkahwinan Ustaz Don Daniyal dan Husna semalam.

Ustaz Don yang bersyukur kerana segalanya berjalan dengan lancar masih lagi belum memikirkan lokasi berbulan madu mereka berdua selepas ini.. Namun Ustaz Don berharap dengan perkahwinannya ini akan melengkapkan imannya dan keenam-enam rukunnya.

Majlis perkahwinan bagi belah pihak perempuan sudahpun selesai, Kini tinggal Majlis perkahwinan bagi belah pihak lelaki pula yang dikatakan akan berlangsung pada 1 September ni di Kajang.. Apa-apa pun sebelum tu, jom kita layan dulu beberapa keping gambar disekitar majlis resepsi Ustaz Don kat bawah ni…


Photo: Artmosphere Photography dan Nadia Zahari Photography

Khairul Fahmi Che Mat Cedera Dalam Kemalangan Kereta

Posted: 25 Aug 2012 06:19 AM PDT

Khairul Fahmi Che Mat Cedera Dalam Kemalangan Kereta
Khairul Fahmi Che Mat atau nama manjanya Apek telah cedera dalam satu kemalangan kereta awal pagi tadi.. Kejadian berlaku ketika Khairul Fahmi Che Mat dalam perjalanan pulang selepas menghadiri majlis rumah terbuka sebelum kereta dipandunya terlibat dalam kemalangan jalan raya berhampiran Kampung Badak di Bachok, Kelantan kira-kira jam 12:30 pagi..

Akibat kemalangan itu, Khairul Fahmi Che Mat dilaporkan mengalami luka kecil dan lebam di tangan dan lengan kanannya.. Manakala keretanya pula didapati remuk di bahagian pintu pemandu..

Khairul Fahmi yang terkejut dengan kejadian itu turut kecewa apabila dia terlepas peluang membantu kelantan menentang Kedah malam ini..