Adsense

Ahad, 15 Mei 2011

OHBULAN!

OHBULAN!


Gambar Spyshot : Rozita Che Wan & Shahir Di LCCT Ke Alor Star

Posted: 15 May 2011 05:44 PM PDT

Sweet'nya, balik Kedah sama-sama ke? Gambar spyshot Rozita Che Wan & Shahir daripada seorang forumer Cari (kredit) mungkin boleh menguatkan gosip cinta mereka berdua. Menurut Idril, tahap kemesraan mereka memang jelas walaupun cuba di-cover cemerlang oleh Shahir.

Rozita Che Wan & Shahir berpakaian serba hitam lengkap bertopi, tetap dikantoikan oleh lensa kamera peminat. Layankan lebih spyshot selepas ini yang diambil pada 5 May 2011, bisa membakar jiwa peminat-peminat Rozita Che Wan & Shahir. Enjoice!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Spyshot : Yassin Senario Langsungkan Majlis Pernikahan?

Posted: 15 May 2011 05:18 PM PDT

Kiriman gambar seorang pembaca OHBULAN!, Yassin Senario bersama seorang wanita lengkap dengan sepasang baju pernikahan menimbulkan tanda tanya. Pada pengamatan kami, kemungkinan besar Yassin Senario baru sahaja menamatkan zaman bujangnya bersama wanita yang dipercayai sebagai Farrah.

Kalau tak silap, krew Melodi pernah menerjah Yassin ketika ABPBH 2010 & bertanyakan soalan mengenai perkahwinan. Namun, ketika itu Yassin tidak memberikan komen-komen yang panjang mengenai status perkahwinannya.

Andai kata betul Yassin sudah bernikah, OHBULAN! mengucapkan tahniah buat Yassin Senario. Kami doakan moga perkahwinan Yassin kekal sampai ke akhir hayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.