Adsense

Rabu, 11 Mei 2011

OHBULAN!

OHBULAN!


We Asked Lisa Surihani : Jumlah Hantaran Kahwin & How I Met Your Mother.

Posted: 11 May 2011 11:30 PM PDT

Kebetulan sebenarnya, terima kasih kepada Aziela kerana mengingatkan aku mengenai sesi chatting bersama Lisa Surihani yang diadakan oleh pihak Utusan, malam tadi.

Seperti biasa, tiada cerita lain yang akan aku korek, melainkan kisah peribadi semata-mata. Tergelak besar juga, ramai chatters yang menanyakan soalan-soalan nakal terhadap Lisa Surihani. Namun, ia dibalas dengan profesional. Good one!

Aku sempat bertanya, "Lisa, kalau kahwin, hantaran berapa? I nak saving duit ni." Lisa Surihani hanya membalas pendek, "ikhlas, hehehe". Ala Lisa, tak kan seikhlas hati kot.

Kemudian, aku bertanyakan soalan berbentuk subjektif, "Lisa, antara How I Met Your Mother & Big Bang Theory, mana satu pilihan Lisa? Why?"

"Hmm, I love both very much. But, I watched HIMYM a lot more. For some reason. Coincidentally. But, I enjoy both very much," balas Lisa Surihani.

Ada juga soalan yang berbentuk peribadi, mengenai kisah cintanya bersama Yusry. Soalan yang diajukan oleh Bang jam, "Benar ke, tengah loving dengan Yusry?"

"Slow down, slow down :) Baru kenal rapat beberapa bulan. Tak manis untuk Lisa cakap lebih. But I respect your question. Hope everyone understands now, " balas Lisa Surihani yang memberikan sedikit hint di situ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Akaun Facebook Peribadi Fara Fauzana Digodam

Posted: 11 May 2011 10:35 PM PDT

Entah siapa punya kerja, akaun peribadi Facebook milik Fara Fauzana, penyampai radio Hot Fm telah digodam oleh individu yang tidak bertanggungjawab. Buat masa ini, Fara Fauzana masih belum mendapat akses ke akaunnya.

Beberapa hari lepas, fanpage HotFm yang mempunyai lebih 700 ribu fans telah digodam oleh individu yang dikenali sebagai Jack. Permulaannya, hacker ini hanya mahu mencuba sistem keselamatan HotFm, namun individu tersebut masih tidak memulangkan fanpage tersebut setelah beberapa hari menceroboh laman fanpage HotFm. Sebentar tadi, kami periksa fanpage HotFm dan kemungkinan besar ia telah dipadamkan oleh pihak berkenaan.

Motif serangan masih tidak dapat diketahui. Kemungkinan besar juga ia dilakukan sebagai tindak balas temubual antara HotFm & perdana menteri berkenaan pasukan bola, Jumaat lepas.

Apapun, kami sarankan kepada anda supaya mengetatkan keselamatan akaun peribadi anda. Guna fungsi https & variasikan password.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.