Adsense

Khamis, 5 Mei 2011

OHBULAN!

OHBULAN!


Gambar HQ Majlis Pertunangan Shera Aiyob & Zahiril Adzim

Posted: 05 May 2011 10:07 PM PDT

Sekitar 9 jam lepas, Hatta Dolmat meng-upload sekitar 30 keping gambar majlis pertunangan Shera Aiyob & Zahiril Adzim yang berlangsung di Ipoh, Ahad lepas. Untuk pengetahuan, Hatta Dolmat merupakan pereka persalinan Shera Aiyob.

Shera Aiyob tampak sungguh anggun dengan kemasan labuci yang kemas, simple & sofistikated. Tema warna pink menonjolkan sisi Shera Aiyob yang ayu & lembut.

Harap Zahiril Adzim bisa menjaga Shera Aiyob sebaiknya. Kalau tak, ada penulis OHBULAN! yang sudah standby nak masuk meminang. Ha Ha. Enjoice gambar pertunangan Shera Aiyob & Zahril Adzim dalam versi HQ selepas ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tahniah, Dahlia Daphne Iking Sudah Mengandung!

Posted: 05 May 2011 09:08 PM PDT

Terdengar ura-ura mengatakan Dahlia Daphne Iking kini sudah disahkan mengandung. Andai kata berita tersebut adalah benar, OHBULAN! adalah media pertama yang mengucapkan tahniah buat Daphne Iking & suaminya, Azmi (Joe).

Al-kisahnya, semalam kami menerima sekeping gambar berupa screenshot status akaun peribadi Daphne Iking. Kata-kata Daphne Iking banyak memberikan petunjuk bahawa dia sedang mengandung.

Apatah lagi, status facebook tersebut dikuatkan lagi dengan sekeping gambar yang bisa menjelaskan segalanya. Gambar ini baru sahaja diupload oleh Vernonchan.com, dan jelas nampak – Daphne Iking has baby bump!

Hasil selidik kami mendapati, gambar ini diambil ketika pelancaran Celcom iPhone 4 yang berlangsung Menara Celcom, semalam. Pemilik blog Tianchad turut berkongsi sekeping gambar yang memgandungi deskripsi, "Host of the Day: Daphne Iking, Congratz her for her upcoming baby =D."

Apa pun, kita nantikan sahaja pengumuman rasmi daripada Daphne Iking. Rakan media kami di sebuah akhbar tempatan sedang mendapatkan kenyataan dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.