Adsense

Isnin, 9 Mei 2011

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Penjelasan Nurul Ain Nordin mengenai gambar seksinya

Posted: 08 May 2011 05:55 PM PDT

nurul ain seksiBaru-baru ni kecoh mengenai seorang pelakon baru, Nurul Ain Nordin yang bergambar dalam keadaan berkemban yang agak menghairahkan untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap, tersebar diinternet… Menurut Nurul Ain, gambar tu tak sepatutnya tersebar kerana dalam persetujuan gambar tersebut perlu diedit dahulu sebelum ianya digunakan bagi tujuan promosi.. Nurul Ain juga meminta maaf jika gambar tersebut menyinggung perasaan mana-mana pihak.. Jom kita baca penjelasan Nurul Ain melalui blognya..

"Ain mintak maaf kalau gambar tersebut menyinggung perasaan sesiapa. ain tau ain bersalah…. tapi percayalah fotoshoot tersebut dilakukan secara tertutup oleh semua pelakon dan beberapa krew yang terlibat untuk fotoshoot poster filem tersebut, tetapi itu bukanlah final product dia. gambar tersebut hanya sparuh sahaja,seperti yang dipersetujui… dan di edit oleh mereka di bahagian graphic untuk tambahkan di hujungnya, bawah sket dari pinggang dan kebawah dengan akar, kurap, kudis, panau untuk memberikan kesan hantu yang muncul tetapi lain gambar yang tersebar."

"Gambar seperti yang dipersetujui untuk final product filem SUATU MALAM KUBUR BERASAP ini sudahpun mendapat persetujuan dari pihak-pihak tertentu untuk pelepasan.. di laman web rasmi SUATU MALAM KUBUR BERASAP ada gambar ain. itulah final product sebenarnya…. apa pun ain cakap, kalau dalam hati korang dah rasa ain jahat, ain buruk, ain itu, ain ini…. ain xleh buat papelah ye… maafkan ain."

Nurul Ain sudah pun meminta maaf diatas tersebarnya gambar seksi dia tu.. Jadi sama-sama la kita maafkan dia.. MyGosip harap benda macam ni tidak akan berulang lagi selepas ini.. Apa-apa pun, Jom kita layan gambar seksi Nurul Ain yang mencentuskan kontroversi kat bawah ni…

gambar Nurul Ain Nordin seksi berkemban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Diana Danielle dan Farid Kamil Bercinta semula

Posted: 08 May 2011 05:15 PM PDT

diana danielle dan farid kamil bercintaKalau dah jodoh tak kemana, mungkin itu la yang terjadi kat hubungan cinta Diana danielle dan Farid Kamil ni.. Diana Danielle semalam dengan bangganya mengumumkan kepada semua di account twitternya yang dia dan Farid Kamil sudah bersama kembali..Bagi sesiapa yang tak tahu, sebelum ni Diana Danielle dan Farid Kamil pernah bercinta, Tapi malangnya hubungan mereka berdua terhenti di tengah jalan..

MyGosip harap percintaan mereka kali ini berkekalan sehingga ke jinjang pelamin hendaknya.. jangan jadi macam sebelum ni sudah lah kan.. Apa-apa pun jom kita layan screenshot account twitter Diana Danielle kat bawah ni…

twitter diana danielle daan farid kamil bercinta semula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.