Adsense

Selasa, 1 Mac 2011

Celebrity News

Celebrity News


Fara Wahida, Daus AF8 dan Fazli Zainal Di Uptown Kelana Jaya Pada 5 Mac 2011

Posted: 01 Mar 2011 08:16 AM PST

Kalau anda peminat Daus AF8, Farawahida dan Fazli Zainal di Uptown Kelana Jaya pada 5 Mac 2011 bersebelahan dengan Stadium Bola Kelana Jaya. Mari sama-sama kita berjumpa dengan Artis Malaysia dan ramaikan UPtown Kelana Jaya yang penuh dengan barangan yang beraneka jenis serta harga berpatutan ( Borong ).


Apa tunggu lagi !!!! Jumpa di sana.....

Filem Baru : Sinopsis Dan Triller Filem Penunggu Istana Arahan Wan Hasliza

Posted: 01 Mar 2011 05:34 AM PST

Sinopsis:


Penunggu Istana adalah sebuah dokumentari yang mengikuti sebuah kumpulan paranormal iaitu "The Seekers Team" yang cuba menjejaki misteri yang terdapat di dalam Istana Bilah, istana tua yang terbiar di Perak. Pada Feb 2009, krew sebuah TV produksi yang menjalani penggambaran untuk siri drama 'Warkah Terakhir' telah mengalami satu pengalaman yang ngeri dan dasyat. 

Mendengar cerita ini, kumpulan Seekers membuat keputusan untuk kembali ke tempat misteri tersebut bagi menyiasat perkara sebenarnya yang telah berlaku dan bekerjasama dengan Wan Hasliza (pengarah 'Warkah Terakhir'). Mereka bermalam di istana yang sunyi dan menyeramkan itu selama 7 hari berturut-turut dengan harapan dapat menemui bukti-bukti kewujudan kuasa misteri. Segala tindakbalas atau perkara yang berlaku semasa penyiasatan ini dirakamkan sendiri oleh Wan Hasliza.

 Sesetengah kejadian yang berlaku boleh diklasifikasikan sebagai gangguan biasa seperti keadaan istana yang sudah begitu usang menghasilkan gema yang menyeramkan atau bunyi angin melalui atap bumbung yang sudah rosak. Tetapi mereka akhirnya menyedari bahawa mereka tidak berseorangan malah ditemani oleh 'penghuni-penghuni' yang telah menetap di istana itu – sejak hari pertama lagi mereka di situ. 

Melalui temubual, kamera-kamera yang digunakan dalam penyiasatan dan alat-alat khas yang lain, terdapat imej-imej yang ganjil dan menyeramkan telah ditemui disebalik misteri tinggalan istana lama ini.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

[18SX] Panas Model Bogel Iklan Kalendar Yamaha 2012 !!

Posted: 01 Mar 2011 03:06 AM PST

Alamak Anak siapa pula ni, memang lawak sebab kalau sebelum ini ada ramai wanita diluar sana yang suka beraksi sedemikian rupa. Namun kali ini ZoOm belum dapat pastikan tetapi gambar yang ZoOm nampak memang tanpa seurat benang.

Sabar ye wahai kaki pose atas motor gambar anda dah ramai yang melihat, dan untuk anda diluar sana berhati-hati diatas motor :)

Gambar Lawak : Road Tax 7 Keturunan

Posted: 01 Mar 2011 02:57 AM PST


Sekadar Lawak Petang di ZoOmartis

ZoOm : Kalau Road Tax sampai 5011 kereta pun mungkin dah jadi habuk...lawak memang lawak gambar ini..siapalah punya kerja ni. :)