Adsense

Sabtu, 29 Januari 2011

Himpunan Kisah Sensasi

Himpunan Kisah Sensasi


Doktor gigi guna pakaian seksi

Posted: 28 Jan 2011 01:57 PM PST

du 05.1 Doktor gigi guna pakaian seksi

DR. MARIE-CATHERINE KLARKOWSKI (kiri) bersama kakitangannya yang memakai pakaian seksi untuk merawat pesakitnya di klinik Relax & Smile di Munich, Jerman baru-baru ini.


MUNICH – Seorang doktor gigi wanita dan beberapa kakitangannya memakai pakaian seksi dengan tujuan untuk menenteramkan para pesakit yang mengunjungi kliniknya, lapor sebuah akhbar semalam.

Doktor gigi itu, Marie-Catherine Klarkowski berkata, melalui cara itu, para pesakit akan dapat melupakan seketika perasaan akan berasa sakit semasa dirawat.

Sejak dia dan kakitangannya memakai pakaian seksi itu, bilangan pesakit ke kliniknya, Relax & Smile di sini semakin meningkat.

Namun, peningkatan pesakit itu terdiri daripada lelaki.

Menurut doktor gigi tersebut, dia mendapat idea pakaian seksi itu dalam majlis Oktoberfest selepas melihat golongan lelaki merenung wanita yang memakai skirt tradisional yang ketat.

- Agensi

/// kosmo ///

Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

Jason Mraz sokong gay

Posted: 28 Jan 2011 12:00 PM PST

hi 03.1 Jason Mraz sokong gay

JASON MRAZ


JASON Mraz mengaku telah melamar kekasihnya, Tristan Prettyman untuk berkahwin. Bagaimanapun, mereka yang telah bertunang sebelum Krismas tahun lalu tidak akan berkahwin selagi cinta sejenis golongan gay tidak diberi hak untuk berkahwin seperti pasangan normal.

Hal itu diluahkan penyanyi yang cukup popular dengan lagu I'm Yours kepada Us Weekly.

Katanya: "Saya dan Tristan bersetuju untuk berkahwin dalam majlis yang akan dihadiri oleh kaum keluarga, sahabat dan komuniti kami. Tapi kami tidak akan berkahwin selagi perkahwinan sejenis golongan gay tidak diluluskan.

"Selepas hak mereka (golongan gay) terbela, barulah kami akan berkahwin. Saya rasa membenarkan perkahwinan sejenis adalah satu langkah besar dalam undang-undang dalam memberi hak kepada individu itu."

Bagaimanapun Jason bukanlah satu-satunya artis yang menyokong hubungan sejenis ini. Sebaliknya artis Barat seperti Elton John yang sudah pun berkahwin dengan pasangan sejenisnya. David Furnish.

/// kosmo ///

Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.